Trilogija Različita: Odana

Što ako je cijeli tvoj svijet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promijeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti napraviti neočekivane stvari?

Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i že­ljom za moći, Tris zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje iz­laze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s ne­predvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovre­meno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj u društvu promijenio, te oni koji su bili privilegirani to više nisu.

razlicita-odana-1

U glavnim ulogama su Shailene Woodley i Theo James, a uz njih gledat ćemo i Jeffa Danielsa, Octaviju Spencer, Milesa Tel­lera, Ansela Elgorta i Rayja Stevensona.U ostalim ulogama su­Zoe Kravitz, Maggie Q, Mekhi Phifer, Daniel Dae Kim i Naomi Watts.

Trilogija Različita s trećim filmom Odana započinje veliko finale koje će se sastojati od dva filma. Prvi nastavak finalnog poglav­lja prikazivat će se od 10. ožujka u CineStaru i ostalim kinima, a zadnji nastavak nazvan Ascendant u kinima je zakazan 2017. godine u distribuciji Blitz film i video.

Uz dopuštenje: Blitz film i video distribucija (sve fotografije)