U Zagorje na blues etno festival

Kako bi ljeto bilo još zabavnije pripremite se i otiđite na sjajan 9. Zagorje blues etno festival održat će se od 21.do 23. kolovoza 2022. Programi će se realizirati na otvorenom u Zaboku, Klanjcu i Svetom Križu Začretju. Uz 7 domaćih izvođača stiže i jedan američki.

blues etno festival 2022

Nedjelja 21.08. (19:30)
Otvorenje festivala bit će u Klanjcu u parku Kuće Klajn. Poezija u interpretaciji Zvonka Kudelića Žune prethodi koncertnom dijelu programa u kojem će nastupiti etno glazbenik Ivo Kovač Kaj iz Koprivnice te Tomislav Goluban iz Zaboka.

Ponedjeljak 22.08. (18:00)
Drugi dan festivala ima čak četri programa, dva edukativna i dva koncertna i to u Zaboku na terasi krčme Polanović.

Tradicionalna radionica usnih harmonika i ovaj put će se održati zahvaljujući tvrtkama Hohner i Euro-unit koji su osigurali besplatne instrumente za polaznike od 18h, a klavirist Jurica Leikauff će demonstrirati lakoću improvizacije ali i podijeliti svoje bogato glazbeno iskustvo od 19h.
Koncertni dio večeri počinje od 20:30 uz Ryana Donohuea iz New Orelansa, a od 21:00 nastupa Tony Lee King s pretećim sastavom.

Utorak 23.08. (17:30 / 20:30)
Festival ćemo u rock ozračju zaključiti u Sv. Križu Začretju gdje će na Trgu nastupiti Marko Osmanović iz Daruvara te sextet is Siska Trio Quatro.

Ulaz je na sva događanja besplatan!

Uz dopuštenje: Zagorje blues

Facebook Like Button