Ulola Diabetica linija

Predstavljamo Vam našu novu liniju – ULOLA DIABETICA, prvu cjelovitu liniju kozmetičkih preparata namijenjenu prevenciji i svakodnevnoj njezi kože osoba oboljelih od šećerne bolesti te svih onih koji imaju izrazito suhu i problematičnu kožu.

U razvoju proizvoda Diabetica linije sudjelovali su stručnjaci dijabetolozi, ali svojim savjetima i pacijenti te je Diabetica linija rezultat zajedničkog rada terapeuta i oboljelih od šećerne bolesti.

Ponuđena paleta Diabetica proizvoda pokazala se idealnom i optimalnom svakodnevnom njegom u svrhu ublažavanja kožnih tegoba i sprječavanja dermatoloških komplikacija kod bolesnika.

Naime, kod šećerne bolesti je zbog poremećaja mikrocirkulacije te poremećaja rada žlijezda znojnica i lojnica koža izložena pojačanom isušivanju, crvenilu i svrbežu, što zahtjeva svakodnevnu brižnu njegu kvalitetnim preparatima.

Ulola Diabetica pravi je izbor jer smiruje navedene simptome i pruža izrazit osjećaj ugode. Proizvodi su izrazito blagi, nježne teksture te predivnih opojnih mirisa.

Paleta Diabetica proizvoda:

ulola-diabetica-1> Hranjiva krema za ruke i nokte – Soluvit Richter
> Hranjiva krema za stopala – Limun & cedar
> Maslac za tijelo i stopala – Kadulja, ružmarin & limun
> Kremasti sapun – Med & propolis

Diabetica linija

Hranjiva krema za ruke i nokte njeguje, omekšava te hidratizira i uspostavlja ravnotežu vlažnosti kože ruku, hrani nokte. Soluvit richter sadržava vitamine A, E, vitamine B-skupine, inozitol i ekstrakt divljeg kestena, dobar je ovlaživač te pospješuje prokrvljenost kože.

Hranjiva krema za stopala namijenjena je suhoj i izrazito suho prhutavoj kožu stopala, potiče regeneraciju i popravlja strukturu kože te se lako upija. Eterično ulje cedra pospješuje prokrvljenost te otklanja osjećaj umornih nogu i stopala, dok eterično ulje limuna djeluje blago antiseptično.

Maslac za tijelo i stopala blagotvorno djeluje na suhu i izrazito suhu kožu tijela i stopala, štiti i omekšava hrapavu kožu te pruža osjećaj ugode. Eterična ulja kadulje i limuna djeluju blago antiseptično, a macerat nevena sprječava nadraženost i crvenilo kože.

Kremasti sapun s medom i propolisom nježno uklanja nečistoće na koži te zahvaljujući sadržaju meda, propolisa i kokosova i maslinova ulja omekšava hrapavu kožu, priječi sušenje kod pranja naročito tvrdim vodama te djeluje blago antiseptično.

Mali savjeti

Ne zaboravite da je za zdravu kožu važna i pravilna prehrana i kretanje!
Naša je preporuka, jedite u skladu s preporukama liječnika – često malo i kvalitetno! Ograničite unos prerađene hrane, previše slanog i previše šećera i po mogućnosti koristitie namirnice iz bio-uzgoja.
Kretanjem potičete sveopću vitalnost i dobru opskrbu stanica krvlju i kisikom, a što se reflektira i zdravom i blistavom kožom.
Gdje kupiti ULOLA Diabetica liniju?

Potražite nas u ljekarnama i DM prodavaonicama.

Facebook Like Button