Filmska pustolovina Uncharted: novi trailer koji će vas izuti iz cipela

Nakon još uvijek svježe mega uspješnice Spider-Man: Put bez povratka, Tom Holland vraća se na kino platna u uzbudljivoj pustolovini Uncharted kao Nathan ‘Nate’ Drake za koju je upravo objavljen najnoviji trailer kojeg vam donosimo.

U ovom najnovijem filmu riječ je o lovcu na blago i glavnom protagonistu serijala video igara Uncharted koja je prodana u više od 40 milijuna primjeraka širom svijeta.

Ova filmska pustolovina osvojila je simpatije milijuna igrača diljem svijeta svojom pričom, inovacijama te kino doživljajem. Nadolazeći istoimeni film uvesti će nas jednim dijelom u događaje prije radnje igre, odnosno, u priču kako se Nate upoznao i udružio s Victorom ‘Sullyjem’ Sullivanom kojeg je utjelovio dobro znano akcijsko lice Hollywooda – Mark Wahlberg.

Kroz specifičan humor i situacije, novi prijatelji i partneri uputit će se u opasnu potragu za izgubljenim blagom Ferdinanda Magellana nestalim prije 500 godina. U ovoj avanturi očekuju ih misteriozni tragovi i zagonetke koje vode do plijena vrijednog 5 milijardi dolara.

No prepreka pri tome im je nemilosrdni Moncada (Antonio Banderas) koji smatra da su on i njegova obitelj pravni i jedini nasljednici blaga. Dodatni začin potrage naših junaka je što Nate možda na tom putu može pronaći još nešto sebi važno. Cjelokupna potraga ovisi o njegovoj uspješnosti suradnje sa Sullyjem, a upravo najnoviji trailer filma pokazuje posljedice toga.

Spektakularne akcijske scene s velikom dozom adrenalina samo su uvod u ovu uzbudljivu potragu sa šarmom glavnih junaka. Redateljska palica filma pripala je Rubenu Fleischeru (Dobrodošli u zemlju zombija, Venom, Gangsterski odred) dok se u ostalim ulogama pojavljuju Sophia Ali i Tati Gabrielle.

Uz dopuštenje: Con Film (sve fotografije)

Facebook Like Button