Unimedic

Centar za bolesti glave i vrata, te njihovo uljepšavanje.
UniMedic Centar prva je privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja na jednom mjestu okuplja specijaliste otorinolaringologije, neurologije, oftalmologije, kirurgije glave i vrata, kao i plastične i estetske kirurgije. Ovdje su vam na raspolaganju korektivni zahvati nosa, odstojećih uški, usana, vjeđa i cjelokupnog lica (face-lift). Možete se odlučiti i za odstranjivanje ožiljaka i tetovaža, ili pomlađivanje lica i vrata uz pomoć botoxa ili hijaluronske kiseline.

Medicinski tim UniMedic  Centra čine vrhunski liječnici i iskusni klinički specijalisti različitih područja bolesti glave i vrata koji su educirani u vodećim europskim i svjetskim medicinskim ustanovama. Odlikuju se timskim duhom i visokom etičkom kvalitetom u obavljanju svojih djelatnosti. U svome radu koriste najsuvremeniju dijagnostičku i medicinsku opremu, te surađuju s najboljim kliničkim ustanovama u zemlji i svijetu.

Filozofija UniMedic Centra počiva na zadovoljstvu pacijenta, koji je uvijek u središtu pozornosti. Pristupa mu se individualno i s velikom pažnjom, kako bi pregledi, liječenje i zahvati protekli bez straha, boli i s najboljim mogućim ishodom.  

KIRURG: DOC. DR. SC. MIRKO IVKIĆ
SPECIJALNOST: kirurgija lica i vrata
KLINIKA: UNIMEDIC CENTAR 
LOKACIJA: Zagreb (Kruge 44)
KONTAKT: tel.: +385 (0)1 611 11 22; e-mail: unimedic@unimedic.hr

Facebook Like Button