Poliklinika Ostojić

Dr. Duje Ostojić sinonim je za slijeđenje najnovijih medicinskih i tehnoloških inovacija.
Prvi je liječnik u Hrvatskoj koji je počeo koristiti Botox A na pacijentima, ali i Aquamid – injekcijski implantat za povećanje mekih tkiva. Potonji se sastoji od vodenog gela i poliakrilamida, a njime se tretira isključivo područje lica. Učinkovito umanjuje bore izazvane mrštenjem na čelu (između očiju) i oko usana, a koristi se i za ispunjavanje obraza, usnica te korekciju nepravilnosti na vanjskom dijelu nosa. Ujedno, dr. Ostojić je i prvi liječnik u Hrvatskoj koji je izvršio operaciju nosnog septuma nad pacijentom s transplantiranim srcem, čime mu je osigurana bolja kvaliteta života.

U svome radu već godinama koristi najmoderniji kirurški instrumentarij, aparaturu i potrošni materijal u vidu postizanja optimalnog rezultata. Radiovalni nož jedan je od takvih instrumenata, a omogućuje maksimalnu preciznost u kirurškom radu, odstranjenje brojnih kožnih izraslina bez ikakvog ožiljka, kao i beskrvnost operativnog zahvata.

Privatna ordinacija dr. Ostojića osnovana je u veljači 1995. godine, a nudi i standardnu lepezu usluga, poput korekcije nosa, usana, kapaka i uški. Na raspolaganju vam je i povećanje, smanjenje i podizanje grudi, liposukcija te face-lift.

Ordinacija Ostojić diči se i s vrhunskim osobljem koji se redovito usavršava na domaćim i međunarodnim seminarima i kongresima. Ključ uspjeha, pak , vide u ljubaznom, poštenom i individualnom pristupu svakom pacijentu. Naime, svaki je pacijent u ovoj ordinaciji upoznat s pojedinim zahvatom, mogućim postoperativnim komplikacijama kao i medicinskim problemima koji još uvijek nemaju uspješnog rješenja.

Njegovu iskrenost i kvalitetu prepoznalo je na stotine Hrvata, a posljednjih godina i sve veći broj stranaca iz inozemstva.

KIRURG: DR. DUJE D. OSTOJIĆ
SPECIJALNOST: KIRURGIJA LICA I TIJELA
KLINIKA:
ORDINACIJA OSTOJIĆ
LOKACIJA: ZAGREB (Pokornoga 6)
KONTAKT: tel: +385 2330-848; e-mail: ordinacija.ostojic@gmail.com

Facebook Like Button