Uživajte uz top pet božićnih filmova

Vrijeme je uživanja, opuštanja i veselja u toplom domu kada nam je najčešće najdraže pogledati neki od bezbroj božićnih filmova koji se mogu gledati svaki dan, ovaj put sve do 10. siječnja.

Kako biste mogli uživati uz božićnu čaroliju, donosimo vam preporuke pet filmova koji će vas oduševiti!
Oni su veseli, romantični, dovitljivi i božićni – sve što nam u ovom trenutku treba!

Spotlight-Under-The-Mistletoe

5. Božićni duet (Spotlight Under The Mistletoe)

Raspjevani božićni film Božićni duet (Spotlight Under The Mistletoe) divan je za podizanje blagdanskog duha. Radnja se vrti oko pjevačice Tess kojoj prodaja posljednjeg albuma vrtoglavo pada.

Kako bi spasila karijeru, njezina je diskografska kuća prisili da snimi božićni album s pop-zvijezdom Derekom. Na prvi pogled, njih se dvoje čine kao sušte suprotnosti – ne slažu se oko glazbenih žanrova i nerviraju se jer moraju zajedno raditi. No ubrzo stvari krenu potpuno drugim tijekom…

A-Christmas-Tail

4. Božićni rep (A Christmas Tail)

Ovaj film razveselit će sve koji ne mogu zamisliti blagdane bez društva svojih krznenih prijatelja s četiri šapice! Priča zanimljivu priču o dvoje samohranih roditelja. Maggie ima problema na poslu, dečko ju je ostavio, a Božić se bliži. Odluči nabaviti psa svom sinu Ethanu. Jack je sportski novinar i samohrani otac tinejdžerice Olivije. Njih dvoje imaju psa, no on voli bježati od kuće. Završi u azilu, gdje ga Maggie pronađe i posvoji.

Christmas-in-Palm-Springs

3. Božić na suncu (Christmas in Palm Springs)

Dovitljiv je i simpatičan film u kojem pratimo Jessicu i njezinu obitelj. Jessica ima veliku prezentaciju u Palm Springsu. No, postoji nekoliko problema. Njezinih dvoje djece, koji će učiniti sve da bi pomirili svoje roditelje, hakirali su njezin mobitel i pozvali tatu u Palm Springs. Prava božićna zamka za roditelje!

The-Christmas-Cottage

2. Obiteljska kuća (The Christmas Cottage)

Romantični božićni film Obiteljska kuća (The Christmas Cottage) vrti se oko magične kolibe. Naime, svaki par koji provede noć ondje zaljubit će se i živjeti sretno do kraja života. Kao kuma svojoj najboljoj prijateljici, Lacey uređuje kolibu za novopečeni bračni par. No nije računala s time da će joj u tom zadatku pomoći zgodni Ean Callaghan, brat njezine prijateljice.

A-Royal-Christmas-Ball

1. Kraljevski božićni bal (A Royal Christmas Ball)

Divan romantični film o neženji, kralju Charlesu od Baltamije i njegovoj davno izgubljenoj ljubavi. Naime, tijekom studija na američkom fakultetu, princ se Charles zaljubio, no svoju ljubav otad nije vidio. Ona se nikad nije udala i odgojila je 17-godišnju kćer koja bi mogla biti njegova kći, a time i princeza njegova carstva.

Sve ove filmove i pregršt drugih gledajte svakog dana na Pickbox TV kanalu!

Facebook Like Button