Vans – 50 im je godina tek

Prigodnim editorijalom, ShoeBeDo je odao počast kultnom brendu.

Kada su 1966. godine Paul Van Doren i par njegovih prijatelja počeli proizvoditi i prodavati obuću za mlade, nitko nije niti pomišljao da će ta jednostavna platnena tenisica ubrzo postati jedna od traženijih i najpopularnijih tenisica u svijetu. Od prvoga dana, kada su prodali dvanaest pari Vansica, do danas, prodaja nezaustavljivo raste te je Vans danas najtraženija tenisica, ne samo među surferima i skejterima širom Sjedinjenih Država, nego među mladima diljem svijeta.

shoebedo-1

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, no Vans je (p)ostao kultni brend, moderna interpretacija ulične lifestyle mode za sve koji koji žele živjeti punim plućima, koji žive pomalo nestašnim načinom života, koji uvijek žele više i bolje. Svevremenski dizajn savršeno se uklapa u svaku modnu priču pa tako Vans jednako dobro stavlja ‘točku na i’ dnevnom i večernjem stylingu, i trendseterici i skejteru.

shoebedo-2 shoebedo-3

Ovaj mjesec Vans slavi 50. godišnjicu, a Shoebedo ju je dočekao spremno, s najširim asortimanom Vans tenisica dostupnim na prodajnim mjestima diljem Hrvatske, kao i na webshopu www.shoebedo.com

Ne zaboravite – Vans predstavlja više od tenisice; Vans je način života.

Model: Angela Blaće
Make Up: Ines Krajnović za Žana Kožul
Hair: Iva Krstanović
Fotografije: Promo

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button