Varalica – nova psihološka triler-serija

Uzbudljiva psihološka triler-serija Cheat ima svoju premijeru na Pickbox NOW! U sveukupno četiri epizode od sat vremena, Cheat se temelji na opasnom odnosu između sveučilišne profesorice Leje i njezine studentice Rose.

varalica-serija-tv-1

U glavnim su ulogama izvrsne britanske glumice Katherine Kelly (Happy Valley, The Night Manager) kao sveučilišna profesorica Leah te Molly Windsor (Three Girls) kao studentica Rose.

U ostalim ulogama su Tom Goodman-Hill (Humans), Peter Firth (Spooks), Lorraine Ashbourne (Silent Witness) i Ade Edmondson (War & Peace).

varalica-serija-tv-2

Dvije žene, jedna profesorica i jedna studentica, započinju opasan slijed događaja. Naime, sveučilišna profesorica Leah optužila je svoju studenticu za varanje. No ono što je trebao biti čisti slučaj akademske prijevare ubrzo izmiče kontroli. Profesorica je u poziciji moći, no potencijalno može izgubiti jer je na probnom roku na sveučilištu. Studentica

Rose nema nikakvu moć na sveučilištu, no vrlo je osvetoljubiva i ima obiteljske veze. Obje žene, oboružane inteligencijom, odbijaju uzmaknuti, a ni one same nisu očekivale stravične posljedice i nevjerojatan splet događaja koji će uslijediti.

varalica-serija-tv-3

Cheat je prava psihološka poslastica: od samog početka napeta je, intrigantna i iznenađujuća, istražujući pritom koliko smo spremni boriti se za ono u što vjerujemo i pod koju cijenu.

Ovaj triler prava je igra mačke i miša ili, bolje rečeno, mačke i mačke, u kojoj ćete uživati! Cijelu sezonu serije Cheat gledajte odmah na Pickbox NOW!

Uz dopuštenje: PickBox (sve fotografije)

Facebook Like Button