Večera Nicole Kidman

Imamo veliku čast predstaviti Vam elitnu večeru s Nicole Kidman.

U čast UN Women, ambasadorica dobre volje Nicole Kidman, održava nevjerojatnu večeru u Berlinu, 12. srpnja 2013. godine.

Kako to izgleda kada žene mijenjaju svijet?

UN Women (UN Žene) obuhvaćaju četiri različita odjela UN-a koja se trenutno bave ženskim i rodnim pitanjima te naporno rade u promicanju rodne ravnopravnosti, širenja mogućnosti i suzbijanju diskriminacije u svijetu.

Predstavlja globalnog prvaka za žene i djevojčice, posvećujući se poštivanju prava. Njezinom formacijom 2010. godine te pljeskom diljem svijeta, pruža povijesnu priliku da oslobodi napredak za žene i za cjelokupno društvo. UN Žene djeluju na temeljnoj pretpostavci da svaka žena ima pravo živjeti život bez nasilja, siromaštva i diskriminacije, te da je ravnopravnost spolova prvobitan za postizanje razvoja.

Ravnopravnost spolova nije samo temeljno ljudsko pravo, već njegov uspjeh ima ogromne društveno-ekonomske posljedice. Osnaživanje ženskog gospodarstva, potaknulo je i rast produktivnosti. Žene u svim dijelovima svijeta trpe nasilje i diskriminaciju. Oni su podzastupljene u političkim i ekonomskim procesima donošenja odluka.

Stoga UN Women čini sve kako bi to promijenio, a sve žene se bore sa svim svojim snagama.

Tako i ovoga ljeta, Nicole Kidman želi pokazati svoj trud i svoju borbu za sve žene ovoga svijeta.

Fotografije: Foter
Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button