Veliki postotak stanovništva ima suhu kožu

Nježna higijena uz specifičnu formulaciju koja sadrži prirodne sastojke i ultra-hidratantna svojstva, potrebna je za ovaj tip kože.

Lactourea od Lactovita nudi najbolju dnevnu njegu za ovaj tip kože. Svjetski je stručnjak za ureu i vrlo suhu kožu.

Njegova jedinstvena formula i vrhunska tehnologija obnavljaju kožu iz najdubljih slojeva epidermisa, što rezultira mlađim izgledom kože izvana.

Formula sadrži prirodne hidratantne sastojke; spoj tvari koji uključuju MLIJEČNU KISELINU I ČISTU UREU. Ove tvari imaju sposobnost zadržavanja vode iz okoline i sprječvanja njezinog isparavanja, čime se održava optimalna razina hidratacije kože.

Također su sposobne popraviti oštećenja nastala na vanjskom sloju kože i regulirati elastičnost, fleksibilnost i mekoću kože.

lactovit-krema-1

Lactourea, donosi revoluciju u njezi suhe kože , zahvaljujući svojim glavnim prednostima:

Obnavlja, hidratizira,njeguje, čisti, hrani, omekšava, restrukturira, vlaži, djeluje protiv iritacije, protiv svrbeža, protuupalno i smanjuje crvenilo.

Rezultati su vidljivi i očiti već nakon prve primjene

Dokazana je superiornost njegovog kompleksa u odnosu na druge proizvode koji sadrže samo ureu. Lactourea povećava proizvodnju ceramida za +60% (koji djeluju kao “cement”) i sprječava dehidraciju.
Za postizanje optimalnih rezultata važno je ispuniti dnevnu rutinu: Prvo koristite gel za tuširanje Lactourea, a nakon tuširanja nanesite Lactourea kremu za tijelo.

Cijeli asortiman Lactourea proizvoda preporučuje 9 od 10 dermatologa.

Probajte, zaljubit ćete se u njih! Otkrijte cijelu liniju proizvoda na Lactovit

Lactourea, dnevna doza koja obnavlja vašu kožu!
Obnovljena koža, mlada koža

Uz dopuštenje: Pampero (sve fotografije)

Facebook Like Button