Vila Ariston

Osječki hotel u neposrednoj blizini promenade uz rijeku Dravu.
Hotel Vila Ariston s tri zvjezdice smješten je na Zrinjevcu u Kačićevoj ulici grada Osijeka. Raspolaže jednim apartmanom i s osam prostranih i raskošnih soba nazvanih po cvjetovima. Smještajne jedinice su dekorirane s iznimnom pažnjom, a opremljene hidromasažnim kadama, klimom, satelitskom televizijom, brzim pristupom Internetu, sefom, bežičnim telefonima i mini barom.

U sklopu restorana možete se opustiti u ugodnom piano baru, koji odiše europskom svježinom. Tu je i konferencijska sala za dvadesetak osoba, koja nudi sva potrebnu tehničku i multimedijsku opremu. Na pet minuta udaljenosti pješice prostire se rijeke Drava i jedna od najljepših promenada kojom možete stići do baroknog dijela grada poznatog po imenu Tvrđa.

Cijena noćenja u ovome hotelu varira ovisno o razdoblju godine te odabiru smještajnih jedinica. Za noćenje u primjerice jednokrevetnoj sobi valja izdvojiti 75 eura, a za apartman 105 eura.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Vila Ariston 
LOKACIJA: Osijek (Fra Andrije Kačića Miošića 6)
KONTAKT: tel: +385 31 251 351, e-mail: ariston.d.o.o@os.t-com.hr
KAKO DOĆI: automobilom, autobusom, vlakom (udaljenost od autobusnog i željezničkog kolodvora je 200 metara); zrakoplovom (udaljenost od zračne luke Osijek je 10 km)

Facebook Like Button