Villa Annette

Romantični hotel u Rapcu s panoramskim pogledom na otoke Cres, Lošinj i Unije.

Villa Annette s četiri zvjezdice smještena je na zaštićenom djelu obronka koji nadvisuje rabačku valu, te je od mora udaljena tek 500 metara zračne linije. Hotel raspolaže apartmanima podijeljenima u tri grupe: Classic, Comfort i Family Suite. Classic apartman opremljen je caffe aparatom, frigo barom, televizorom, internet priključkom, telefonom, sefom, te prekrasnom terasom s koje se možete diviti Jadranskome moru i okolnim otocima. Comfort apartman izdvaja se dnevnim boravkom s čajnom kuhinjom, a Family Suite dvjema spavaćim sobama i kupaonicama za boravak cijele obitelji.

Hotelski restoran diči se bogatom ponudom istarskih i mediteranskih tradicionalnih jela, posebnim vegetarijanskim jelima, a tijekom ljeta i specijalitetima s roštilja na drva. U sklopu hotela nalazi se i otvoreni bazen s jacuzzijem kojeg okružuje mediteranski vrt – savršena pozornica za organizaciju vjenčanja za pedesetak uzvanika.

Ljubazno osoblje hotela na raspolaganju je za rješavanje svih želja – od serviranja romantičnih večera uz bazen do organizacije različitih izleta i aktivnosti. Za ljubitelje dobre kapljice, u ponudi je program Istarski vinski vikend koji uključuje degustaciju istarskih vina i jela, prezentaciju tradicijskih obrta i običaja u idiličnoj atmosferi istarskog poluotoka.

Osim poznatog vina, Istra se može i podičiti kvalitetnim maslinovim uljem. Priča o maslinovom ulju je ponos i strast, obitelji Peršić i svih djelatnika hotela.Villa Annette okružena je maslinama, a povrh toga obitelj ima maslinike i u okolici Rapca te proizvodi ulja vrhunske kakvoće pod brandom Villa Annette Selection. Svaki gost hotela može besplatno degustirati ulje, uz zanimljivo i edukativno predavanje, kao i sudjelovati u berbi maslina početkom listopada.

Cijene noćenja s doručkom variraju od 743 do 2349 kuna, a ovise o razdoblju u kojem namjeravate boraviti u hotelu te vrsti smještaja koji ćete izabrati.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Villa Annette
LOKACIJA: Rabac (Raška 24)
KONTAKT: tel: +385 52884 222; e-mail: villa.annette@pu.t-com.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 2 km), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 46 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 30 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 46 km)

UZ DOPUŠTENJE VILLE ANNETTE (sve fotografije)