Villa Annette

Romantični hotel u Rapcu s panoramskim pogledom na otoke Cres, Lošinj i Unije.

Villa Annette s četiri zvjezdice smještena je na zaštićenom djelu obronka koji nadvisuje rabačku valu, te je od mora udaljena tek 500 metara zračne linije. Hotel raspolaže apartmanima podijeljenima u tri grupe: Classic, Comfort i Family Suite. Classic apartman opremljen je caffe aparatom, frigo barom, televizorom, internet priključkom, telefonom, sefom, te prekrasnom terasom s koje se možete diviti Jadranskome moru i okolnim otocima. Comfort apartman izdvaja se dnevnim boravkom s čajnom kuhinjom, a Family Suite dvjema spavaćim sobama i kupaonicama za boravak cijele obitelji.

Hotelski restoran diči se bogatom ponudom istarskih i mediteranskih tradicionalnih jela, posebnim vegetarijanskim jelima, a tijekom ljeta i specijalitetima s roštilja na drva. U sklopu hotela nalazi se i otvoreni bazen s jacuzzijem kojeg okružuje mediteranski vrt – savršena pozornica za organizaciju vjenčanja za pedesetak uzvanika.

Ljubazno osoblje hotela na raspolaganju je za rješavanje svih želja – od serviranja romantičnih večera uz bazen do organizacije različitih izleta i aktivnosti. Za ljubitelje dobre kapljice, u ponudi je program Istarski vinski vikend koji uključuje degustaciju istarskih vina i jela, prezentaciju tradicijskih obrta i običaja u idiličnoj atmosferi istarskog poluotoka.

Osim poznatog vina, Istra se može i podičiti kvalitetnim maslinovim uljem. Priča o maslinovom ulju je ponos i strast, obitelji Peršić i svih djelatnika hotela.Villa Annette okružena je maslinama, a povrh toga obitelj ima maslinike i u okolici Rapca te proizvodi ulja vrhunske kakvoće pod brandom Villa Annette Selection. Svaki gost hotela može besplatno degustirati ulje, uz zanimljivo i edukativno predavanje, kao i sudjelovati u berbi maslina početkom listopada.

Cijene noćenja s doručkom variraju od 743 do 2349 kuna, a ovise o razdoblju u kojem namjeravate boraviti u hotelu te vrsti smještaja koji ćete izabrati.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Villa Annette
LOKACIJA: Rabac (Raška 24)
KONTAKT: tel: +385 52884 222; e-mail: villa.annette@pu.t-com.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 2 km), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 46 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 30 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 46 km)

UZ DOPUŠTENJE VILLE ANNETTE (sve fotografije)

Facebook Like Button