Villa Astra

Luksuzni hotel u neposrednoj blizini grada Lovrana.

Boutique Spa hotel Villa Astra udaljena je svega 5 minuta hoda od centra grada Lovrana. Okružena je prekrasnim vrtom i vanjskim bazenom s grijanom vodom, te osigurava predivan pogled na plažu ispod Lungomare. Raspolaže sa šest prostranih, elegantnih i suvremeno opremljenih spavaćih soba nazvanih  Clement, Nicolo i Josip, Ema, Isidora i Tilla koje zauzimaju od 27 do 45 četvorna metra. Imena soba nadahnuta su značajnim osobama koje su tijekom povijesti ove regije često boravile u ovoj vili ili su na neki drugi način pridonijele popularnosti i razvoju Lovrana i Opatije kao poznatih turističkih destinacija.

U središnjem dijelu vile nalazi se renomirani restoran ugodne i intimne atmosfere s gurmanskom ponudom zdrave hrane iz samostalno uzgojenih organskih namirnica. Vila u svom kompleksu nudi i spa zonu za opuštanje, a  obuhvaća i vanjsko područje s barom u kojem se poslužuju svježe iscijeđeni  voćni sokovi.

Soba za masažu, soba sa tankom za plutanje i parnom kabinom te soba za opuštanje s direktnim pristupom vanjskom bazenu samo su dio njihove ponude. Na zidovima svake sobe nalaze se različiti kosmogrami koji opskrbljuju cijelo područje prirodnom energijom i omogućuju stalan protok kroz cijelo Spa područje. Osoblje hotela i spa zone nudi i Transformacijske programe usredotočene na samootkrivanje, preventivnu brigu i podršku te razvoj pozitivnih životnih navika.

Cijene smještaja ovise o vrsti smještaja te su u rasponu od 175 do 260 eura.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Villa Astra 
LOKACIJA:  Lovran (Viktora Cara Emina 11)
KONTAKT: tel: (0385) 51 294 400, e-mail: villa.astra@lovranske-vile.com
KAKO DOĆI:autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 5 km), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 15 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 40 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 15 km)

Facebook Like Button