Villa Letan

Istarski hotel velikog kapaciteta i raznovrsne dodatne ponude.

Hotel Villa Letan s četiri zvjezdice smještena je u Peroju, a nudi 54 dvokrevetne i jednokrevetne sobe te pet apartmana za četiri osobe. Svaka soba ima balkon s pogledom na more ili park. Sve sobe i apartmani su klimatizirani te opremljeni televizorom sa satelitskim prijemom, mini barom, telefonom, SOS i sustavom za vatrodojavu, protuprovalnom zaštitom i sigurnosnim bravama.  Gostima hotela na raspolaganju je natkriveno parkiralište, usluga pranja i peglanja odjeće te posluga u sobu.

U sklopu hotela nalazi se i vanjski bazen, tenisko igralište i beauty centar s uslugama masaže, aromaterapije, finske saune, jacuzzijem i solarijem.  Ako želite vrijeme provesti u prirodi možete iznajmiti i bicikle. Hotelski restoran nudi bogat a la carte jelovnik i vinsku kartu. Za potrebe konferencija i poslovnih sastanaka na raspolaganju je kongresna sala sa 120 sjedaćih mjesta,  koja se može pregraditi u dvije dvorane. Prostor je klimatiziran, a opremljen je LCD projektorom i projekcijskim platnom, flip-chartom i bežičnim internet pristupom.

Osoblje hotela nudi i organizaciju vjenčanja, team buildinga ili čak izlete poput berbe maslina, sakupljanja ljekovitog bilja i mnoge druge aktivnosti. Cijena noćenje s doručkom u hotelu Villa Letan varira od 40 do 70 eura po danu i osobi.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Villa Letan 
LOKACIJA: Vodnjan (Peroj 450 )
KONTAKT: Tel.: 0 (0385) 52 521 006 / 009, e-mail: info@hotel-letan.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 12 km), zrakoplovom (udaljenost  do zračne luke je 15 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 3 km)

UZ DOPUŠTENJE VILLE LETAN (obje fotografije)