Villa Radin

Smještena na prelijepom poluotoku Punta, tik do Jadranskog mora.

Hotel Villa Radin nedaleko Vodica okružen je raskošnim magnolijama u sklopu opuštajućeg vrta s bazenom. Na dva kata smješteni su apartmani veličine 80 kvadratnih metara i 12 prostranih, elegantnih i suvremeno opremljenih soba s ukupno 30 kreveta. Sve sobe okrenute su prema moru do kojeg je udaljenost  tek tri metra, a pogled pada na obližnji Prvić i arhipelag Kornate. Svaka soba je klimatizirana, te opremljena televizorom sa satelitskim prijemom, telefonom, mini barom i bežičnim internetom.

Hotel ima i osigurano parkiralište, konferencijsku dvoranu za tridesetak osoba, čarobnu terasu  te igraonicu za djecu. Tu je i hotelski restoran, koji nudi mogućnost narudžbe svečanih večera i od pet sljedova po vlastitom izboru, a isti nudi i organizaciju vjenčanja.

Gosti se u slobodno vrijeme mogu opustiti uz masažu,i zabaviti pikadom, stolnim nogometom, kartanjem ili zaigrati igricu na PS3 igraćoj konzoli.
Cijena noćenja ovisi o vrsti smještaja i razdoblju u kojem namjeravate boraviti, a kreće se od 530 kn za sobu do 1100 kn za apartman.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Villa Radin 
LOKACIJA: Grgura Ninskog 10, 22211 Vodice
KONTAKT: Tel: +385 22 440415, e-mail: hotel-villa@radin.hr
KAKO DOĆI: autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 500 metara), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 12 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 60 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 60 km)