Villa Rosetta

Udobnost, opuštanje i tradicionalni istarski okusi.

Novosagrađeni hotel Villa Rosetta kategoriziran sa četiri zvjezdice udaljen je od mora tek 30 metara,  a raspolaže s 23 sobe veličine od 28-38 kvadrata.  Sobe su opremljene plazma televizorom sa satelitskim prijemom, telefonom s uslugom buđenja, LAN internet vezom, klima uređajem i grijanjem koje se može prilagoditi po želji, sušilom za kosu, mini hladnjakom, sefom  za vrijednosti, SOS zvonom, protupožarnim sustavom i sigurnosnom bravom.

U sklopu hotela nalazi se restoran Maruzz koji nudi kreativna jela mediteranske kuhinje, kao i tradicionalna jela istarske obale pripremljena s posebnom pažnjom te uz upotrebu isključivo prirodnih namirnica ovog podneblja. Restoran je specijaliziran za ribu i morske plodove, a u ponudi su vlastiti proizvodi poput domaćeg kruha i tjestenina, kolača, visokocijenjenog maslinovog ulja te poznati Rosettin liker od oraha. Vinska karta, pak, bilježi, neka od najboljih istarskih i svjetskih boca.

U ovom hotelu moguće je i organizirati poslovne ručkove, svadbe do 70 osoba, krizme, pričesti, krštenja i godišnjice braka.
Cijena noćenja s doručkom ovisi o vrsti smještaja, uslugama i razdoblju u kojem namjeravate boraviti, a kreću se od 75 eura do 225 eura.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Villa Rosseta 
LOKACIJA: Savudrija (Crvena uvala 31)
KONTAKT: tel:  (0385) 52 725 710, mail: info@villarosetta.hr
KAKO DOĆI: autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 4,5 km ), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 20 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 50 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 60 km)

Facebook Like Button