Vjetar promjene – ljetno izdanje magazina Naturala Life

Ova nas je godina itekako zatekla nespremnima i bacila u vrtlog događaja koji će svoje mjesto pronaći na stranicama budućih udžbenika iz povijesti.

naturala-izdanje-ljeto-4

Oduzela nam je slobodu kretanja, druženje s voljenim osobama i male rituale koji život znače dok je vjetar promjene nemilosrdno zavijao. Nije preostalo ništa drugo nego prepustiti se i prilagoditi kormilo, preispitati dosadašnje životne odluke i način na koji neke stvari uzimamo zdravo za gotovo. U svakom zlu neko dobro, zar ne?

naturala-izdanje-ljeto-3

Kako je i tvrtki Nativa Media također trebalo neko vrijeme za prilagodbu, preskočili su proljetno izdanje časopisa Naturale Life i bacili se u izradu novog projekta – Naturale Health – usporedno pripremajući pravu poslasticu. U ljetno su izdanje Naturale Life marljivo pretočili svu svoju inspiraciju i nadu za bolje sutra pripremajući primjenjive savjete, inspirativne priče i genijalne intervjue koji podupiru tezu da „Na ovom svijetu samo mijena stalna jest“.

naturala-izdanje-ljeto-2

Tako su vam u ovome broju izdavači portala Naturala.hr, između ostalog, pripremili i razgovor s Gospodinom Promjenom – Massimom Savićem i priču o talentiranim kantautoricama imena Femme Nouvelle.

„Na novim ćete stranicama Naturale Life pronaći utjehu kada vam svakodnevica postane teška, ali i razbibrigu koja će vam pokazati da u životu uvijek postoje stvari kojima se možete veseliti. Jedna od njih je i naše nastojanje da vam ga svojim pričama dodatno uljepšamo, a mi smo sigurni da ćete to i prepoznati“, izjavila je Andrea Šitum, glavna urednica.

naturala-izdanje-ljeto-1

Rušili su predrasude zajedno s karizmatičnom Nives Celzijus i uvjerili se da su godine samo broj uz mentorstvo sjajnih žena poput Jelene Miholjević, Sanje Doležal, Karmele Vukov Colić i Mladenke Šarić. Dotakli su se i onih lakših tema vezanih za prehranu, ljepotu i putovanja koje ćete s užitkom čitati na plaži, uz bazen ili jezero, a njihovi su vam stručni suradnici ponovno pripremili zlata vrijedne savjete. Pa iako će putovanja malo pričekati, odveli su vas u živopisan Salzburg i Žuti dvorac iz bajke u kojima možete mentalno uživati uz deserte talentiranog Marka Josipovića (Marko Bakes).

naturala-izdanje-ljeto-6

Magazin možete kupiti na odabranim prodajnim mjestima po cijeni od 28 kn (PDV uključen). Popis prodajnih mjesta pronađite ovdje.
Kao i dosad, tu je godišnja pretplata 4 primjerka po cijeni od 99 kn (PDV uključen). Za više informacija javite se na pretplata@naturala.hr.

Uz dopuštenje: Naturala (sve fotografije)

Facebook Like Button