Vrhunski interijer novog dubrovačkog bara

U želji da ponude nešto što doista nedostaje Dubrovniku, vlasnici su se potrudili da interijer bara pretvore u nešto potpuno drugačije i autentično.

Dubrovnik se svojim znamenitostima uvukao pod kožu zaljubljenicima u povijesnu baštinu, ali i svima onima koji žude za dobrim provodom. Iako grad kojeg nazivaju ‘Jadranskim biserom’ nudi bogatu gastro ponudu, domaćim stanovnicima i stranim turistima ipak nedostaju mjesta koja podsjećaju na najveće svjetske metropole.

milk-bar-dubrovnik

Tim povodom dubrovački ugostitelji su odlučili obogatiti ‘Grad opasan zidinama’ novom lokacijom koja će privući LGBTQ+ populaciju.

Riječ je o novom, prvom gay baru smještenom u staroj jezgri grada između kamenih ulica i povijesnih građevina, koji nosi naziv Milk.

milk-bar-dubrovnik-2

Inspiraciju su pronašli u najboljem londonskom members klubu Annabel’s. Budući da je spomenuti klub bio svojevrsni uzor, prostorom Milk bara dominiraju ogledala, baršun, šaroliko cvijeće, životinjski uzorci, kao i drugi neizostavni detalji koji podsjećaju na popularna mjesta svjetskih metropola.

U cijeloj ovoj priči oko uređenja, posebna je pažnja posvećena vrhunskom ozvučenju, klimatizaciji i ventilaciji te raskošnoj ambijentalnoj rasvjeti. Upravo je rasvjeta jedan od aduta koji fotogenično zaokuplja pažnju već pri samom ulasku, a cvijeće koje visi sa stropa podsjeća na urbanu divljinu.

milk-bar-dubrovnik-3

Cjelokupno uređenje interijera potpisuje arhitekt Bojan Šupeljak, poznat po odrađenim brojnim svjetskim projektima.

U želji da ponude nešto što doista nedostaje Dubrovniku, vlasnici su se potrudili da interijer bara pretvore u nešto potpuno drugačije i autentično. Cilj ovog projekta je da bar govori sam za sebe i da se svatko tko dođe tamo osjeća dobrodošlo.

milk-bar-dubrovnik-4

No, ono što je najbitnije u cijeloj priči je da se prisutni gosti osjećaju ugodno i upravo zato, nesumnjivo je da će Milk bar postati jedinstveno mjesto u Hrvatskoj u kojem će uživati domaće stanovništvo, kao i brojni strani turisti u svako doba godine.

Milk je osvježenje za čiji šaroliki koncept se vjeruje da će ga slijediti i brojni drugi gradovi diljem hrvatske obale.

Ovaj bar je must see destinacija u Dubrovniku, koji će svoja vrata otvoriti u subotu, 7. svibnja 2022., kada se očekuje pravi spektakl, koji će dodatno začiniti glazbeno plesni program i gosti iznenađenja.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button