Wok’n'Walk kineskih 2go restoran u kojem uživamo već 7. godinu

Šarmantni gastro azijski kutak u Zagrebu Wok’n'Walk jedan je od prvih kineskih 2go restorana čiji slasni okusi od prvog dana obaraju s nogu, a prati ukuse u hrani mnogih od nas već 7. godinu zaredom.

Kozice i brokula

Kineska kuhinja jedna je od najstarijih i najraznovrsnijih kuhinja na svijetu

Bogata raskošnom poviješću i tradicijom, predstavlja neodvojiv dio čitave kulture najmnogoljudnije zemlje na svijetu. U njoj se miješaju različite vrste i stilovi kuhinja, podijeljeni na 8 glavnih geografskih cjelina.

Mongolsko meso (junetina s đumbirom i porilukom)

U svijetu je često proglašivana kao jedna od najomiljenijih kuhinja, ponajprije radi fantastičnih kombinacija okusa koje stvara u ustima.
Naime, Kinezi smatraju da svako jelo treba sadržavati svih pet temeljnih okusa – slatko, gorko, slano, ljuto i kiselo. Svi ti okusi vješto se kombiniraju kako bi jelo bilo savršeno ukusno, zdravo i izbalansirano.

Szechuan

Hrvati su također veliki ljubitelji kineskih egzotičnih okusa, a jedno od mjesta koje te okuse neumorno stvara punih 7 godina zagrebački je Wok’n'Walk.

Patka u Yaoux

Ono što njihova jela čini neodoljivima su najkvalitetnije namirnice, poput lokalnog mesa i povrća, koje svakodnevno nabavljaju od domaćih proizvođača, a koje u kombinaciji s tradicionalnom kineskom recepturom čine fenomenalan spoj zamamnih okusa i mirisa.
Posebno su ukusni njihovi domaći rezanci, ručno rađeni po tajnom kineskom receptu.

Juha s bambusom i gljivama

Od prvog dana otvorenja do danas sva Wok’n'Walk jela priprema majstor kineske kuhinje s dugogodišnjim iskustvom, Yaoux Pan Deng, što je garancija nepromjenjive kvalitete i okusa.

Od njegovih specijaliteta od kojih rastu zazubice izdvajaju se hrskava patka u Szechuan umaku, spicy Gonbao piletina s kikirikijem, Wok s kozicama i brokulom, 8 blaga, ali i brojna druga.

Iznimno kratka termička obrada mesa i povrća na jakoj vatri čini ova jela zdravima, pa je tako povrće gotovo polu sirovo, hrskavo i ukusno, dok je meso izrezano na veličinu zalogaja sočno, meko i lako za jesti, posebice sa štapićima, njihovim uobičajenim priborom za jelo.

Gonbao

Wok’n'Walk smjestio se u samom centru Zagreba, na adresi Ilica 60, u ugodnom prostoru koji odiše jednostavnom elegancijom i smirenim minimalizmom, prirodnim, zemljanim bojama i drvenim namještajem.

Također, od samog početka nudi mogućnost dostave preko vlastitog servisa. Ova sočna, zdrava i vrhunski pripremljena kineska hrana uvijek je odličan odabir, bilo da se radi o brzinskom solo ručku dok obavljate stvari po gradu, romantičnom take-out dejtu u parku ili ste pak na kućnom party-ju s ekipom.

8 blaga

Više informacija možete doznati na službenoj web stranici, putem koje možete izvršiti dostavu, kao i putem telefona 0997761163.

Foto: Bojan Zibar