WOW-ice & Dnevnik Putovanja & Buhač vina

U ponedjeljak, 2.12.2013. WOW-ice su se okupile u nedavno otvorenoj agenciji DNEVNIK PUTOVANJA na predstavljanju jedinstvenih vinskih vikend putovanja             uz koja su sljubile vina mladog iločkog vinara Domagoja Buhača i ukusne zalogajčiće iz obližnje, Zagrepčanima omiljene “zalogajnice” LARI & PENATI.

Katarina Marić, WOW-ica, predstavila je aktualne eno-gastro destinacije svoje putničke agencije : ZALJUBI SE U COLLIO (s talijanske strane Goriških brda) gdje možete kušati najbolja bijela vina Italije na samo nekoliko sati vožnje od Zagreba. 1500 hektara vinograda s geografskim porijeklom. spavati u boutique hotelu smještenom u palači iz 16. stoljeća.

BARANJA I SRIJEM (osjetite mirisne vinograde, upoznajte tradiciju podruma, uživajte u pogledu koji puca prema zlatnim ravnicama – možete li zamisliti ugodniji vikend? Ugođaj za opuštanje i zabavu, doživljaj za pamćenje.)

A Domagoj Buhač je predstavio svoja najprodavanija vina:

Graševinu 2013 – svježe vino, voćnih mirisa, vrlo pitko,drukčije od ostalih graševina na tržištu

Rosé 2013 – lijep miris na malinu, boja lososa, mlado, ali kiseline i šećer su u harmoniji

Merlot 2012 – Merlot s bogatim tijelom, jako karakteran, tanini izraženi, u mirisu isprepleten sok od višnje s karamelom

Cabernet Sauvignon 2012 – bogato vino, karakterno, miris na kavu, čokoladu, harmonično

Graševinu kasnu berbu 2011 - miris na plemenitu plijesan, alkohol blag, jako slatko, lijepa kiselina skrivena u pozadini

Uz dopuštenje WOW (sve fotografije)

Facebook Like Button