YSL beauty predstavlja novog globalnog ambasadora

YSL beauty s ponosom predstavlja Austina Butlera kao globalnog ambasadora svog novog mirisa MYSLF – suvremene vizije muževnosti.

“Čast mi je što sam pozvan da se pridružim YSL beauty obitelji. Tijekom posljednjih nekoliko godina razgovarao sam s ljudima koji su poznavali gospodina Saint Laurenta. Bio je autentičan, bio je buntovnik i to volim kod njega. Osjećam se privilegiranim što sam dio baštine koju je on pokrenuo.” – Austin Butler

Jedan od najhvaljenijih glumaca svoje generacije, američka zvijezda u usponu već je surađivao s nekima od najprestižnijih redatelja – Quentin Tarantino, Baz Luhrmann, Jim Jarmusch, a sada i sa Jeff Nichols i Denis Villeneuve za nadolazeći film “Bikeriders” i drugi nastavak filma “Dune”. Njegova izvanredna izvedba u filmu “Elvis” nominiranom za Oscara pokazala je njegovu jedinstvenu sposobnost portretiranja složenog, uvjerljivog lika – i kao čovjeka i kao legende. Njegove tri godine napornog rada prepoznate su nominacijom za Oscara, uz Zlatni globus i nagradu BAFTA za najboljeg glumca.

Austin u potpunosti prihvaća sve aspekte svoje osobnosti i ono što jest. Nježan i autentičan. Samopouzdan, ali pristupačan. Jednostavan, ali kompleksan. Nitko nije mogao tako istinski utjeloviti novi MYSLF miris i biti autentičniji glas YSL beauty vizije moderne muževnosti.

“U potrazi za figurom koja bi utjelovila YSL beauty viziju nove muževnosti, nije mogao postojati bolji izbor za nas od Austina Butlera. I kao umjetnik i kao ljudsko biće, on utjelovljuje vrijednosti koje izražava naš brend kroz MYSLF, moderan prikaz onoga što znači biti muškarac. Biti onaj koji prihvaća sve aspekte svoje osobnosti, priznaje svoju individualnost i velikodušnost, bez pardona. Zbog toga s ponosom možemo predstaviti Austina Butlera kao najnovijeg ambasadora YSL beauty mirisa.”
– Stephan Bezy, međunarodni generalni direktor, YSL beauty.

Kampanja je prava filmska eksplozija. Ona je susret između dva sjajna, nagrađivana mlada talenta na njihovom prvom reklamnom projektu ikada – Austin Butler i dobitnica Zlatne palme za Titane, Julia Ducournau, jedna je od najperspektivnijih redateljica svoje generacije poznata po snažnim i realističnim slikama.

Snimljen s upečatljivom i odvažnom estetikom koja odiše vizualnim kodovima luksuza i ljepote, film – promjenjiv i dinamičan – priča emotivnu priču u kojoj Austin Butler utjelovljuje sve ono što jest.

Kampanju za tisak fotografirao je Gray Sorrenti, fotograf iz New Yorka: “Za mene je muževnost najbolje definirana samopouzdanjem, suptilnošću, ljubaznošću i elegancijom, a Austin utjelovljuje sve to. Raditi s njim bilo je veliko iskustvo. Bio je otvorenog uma, velikodušan i vrlo zabavan. Zaista je bilo zadovoljstvo fotografirati ga.”

Reklamni spot za kampanju bit će predstavljen 22. Kolovoza na @yslbeauty

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button