Za savršene fotografije s odmora nije nužan skupocjeni mobitel

U Huaweiju imaju nekoliko savjeta kako bi vaše fotografije ispale najbolje moguće.

Manje direktnog sunca daje ”mekše” sjene i ljepše fotografije
Kada snimaju na otvorenom profesionalni fotografi koriste posebnu rasvjetu i blende te se oslanjaju na nekoliko pomoćnika. Amateri fotografi na pametnom telefonu mogu kao „pomoćnike“ iskoristiti oblake ili lošije vrijeme. Na taj će način sjene na licima modela biti slabije vidljive i mekše, što će učiniti fotografiju profesionalnijom i ljepšom.

p9-lite-1 p9-lite

Ako budući fotografi provode godišnji odmor na lokacijama na kojima je lijepo vrijeme bez oblaka, utoliko je pametnije fotografirati ranije ujutro kada sunčeva svjetlost nije preintenzivna te ne narušava kvalitetu fotografije. Još jedno doba dana koje je sjajno za snimanje portreta jest kasno popodne, netom prije zalaska sunca. Fotografije snimljene u tom periodu imat će tople i zlatne tonove te nijanse boja koje će fotografijama dati posebnu dozu elegancije i romantike.

Huawei profesionalan način fotografiranja otvara nove mogućnosti
Huawei P9 lite 2017 ima poseban Pro photo mode s kojim fotografiranje postaje iznimno zabavno, čak i za fotografe početnike. Za idealnu sliku potrebno je uz taj mode koristiti i tronožac kako bi fotografije bile maksimalno izoštrene i jasne. Prednost korištenja ovog moda jest jednostavna mogućnost obrade fotografije, koja se, nakon što je snimljena, može istog trenutka obraditi i proslijediti dalje.

Povoljan pametni telefon Huawei P9 lite 2017 predstavlja sjajan izbor te sa svojim značajkama postaje najvjerniji suputnik na dugim putovanjima. Što se tiče hardwarea, implementiran je osmojezgreni Kirin 655, a kad je sučelje u pitanju, primijenjena je Huaweijeva EMUI 5.0 verzija.

Facebook Like Button