Zagreb krasi novi mural uz izvrstan umjetnički trio

Novi mural u zagrebačkoj Amruševoj ulici, nakon oluje, uz umjetnički trio!
Dio OMart kreativnog tima voditelja, sastavljen od Miro Modul Petković, Street art umjetnika i kaligrafa, Melite Omeragić, akademske kiparice i Jelene Čulo, slikarice, nakon štete od nevremena, podario je novi mural posjetiteljima svog kreativnog prostora u Amruševoj!

mural-amruseva-3

„U ove vruće ljetne dane, ponovno smo se okupili u našem kreativnom prostoru u Amruševoj i nakon što smo vidjeli štetu od nevremena, odmah nam se dogodio inspirativan trenutak!

mural-amruseva-2

Tako smo vrlo brzo zasukali rukave, sanirali štetu od oluje, ponovno obojali zidove te krenuli u zajednički umjetnički proces izrade murala na ulazu u naš prostor. Inspirirali smo se djelima Mondriana, Picassa i Dali-a koji su nam po estetici bliski i u vrlo kratkom vremenskom roku izveli novo umjetničko djelo!

mural-amruseva-1

Za sljedeći tjedan organizirali smo niz besplatnih likovnih radionica za razne uzraste i za sve koje nas žele upoznati i posjetiti u novouređenom prostoru, a od rujna započinjemo s novom sezonom OMart umjetničko-pedagoških radionica za djecu, mlade i odrasle i jedva čekamo čuti komentare naših polaznika na novo djelo!“, navodi Melita Omeragić, vlasnica OMart organizacije, kiparica i waldorfska pedagoginja.

Facebook Like Button