Zašto ćete voljeti nakit pod nazivom Little Italy

Lidija Lešić i Rita Rumora u Veneciji ispričale najljepšu modnu priču kroz novu kolekciju nakita domaćeg brenda Lana & Love.

nakit-kana-love-1

Nova kolekcija nakita domaćeg brenda Lana & Love u gradu mostova, u Veneciji donosi nove vizuale za novu ujedno i treću kolekciju nakita pod nazivom „Little Italy“. Ručno izrađena kolekcija koja slavi ljubav producira jednostavan i prozračan, no ujedno i vrlo primjetan nakit.

nakit-kana-love-2

Nakon nedavnog otvaranja dućana u centru Zagreba, jedan od omiljenih brendova Hrvatica predstavio je svoju novu kolekciju za koju je kampanju snimio u bajkovitoj Veneciji.

nakit-kana-love-3

Priču ovog jedinstvenog nakita dočarale su nam omiljene trendseterice Lešić Lidija i Rumora Rita – djevojke koje su vjerne obožavateljice ovog brenda od samih početaka te zaštitna lica.

nakit-kana-love-4

Upravo Venecija je bila idealan izbor za snimanje nove kampanje jer predstavlja ono što je i glavni fokus nove kolekcije – klasični, bojama razigrani i romantični komadi koji će vas na prvu ostaviti bez daha – baš kao i sama Venecija.

nakit-kana-love-5

“Kada sam radila novu kolekciju željela sam zadržati minimalizam po kojem je brend poznat no i predstaviti neke nove modele koji će biti statement komadi, a da se pritom ne gubi ta jednostavnost nošenja koja je utkana u samu srž brenda.” Izjavila je dizajnerica nakita Lana Klipa.

nakit-kana-love-6

Kao i uvijek do sada svaki komad nakita je ručno rađen te se iznimna pažnja pridodaje samoj izradi i kvaliteti. Nova kolekcija nudi bisere i poludrago kamenje po kojima je brend poznat od samih pocetaka, a novost su detalji dodatno ukraseni tehnikom emajliranja.

nakit-kana-love-7

Kolekcija je dostupna Mala Ulica 1 ili putem online http://lanaandlove.hr/

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button