Zendaya i Tom Holland otkrili ime novog Spider-Mana

Jedan od najiščekivanijih filmova godine napokon je dobio puno ime… Spider-Man: No Way Home.

Treći po redu film otkako je Tom Holland ušao u Spider-Manovo odijelo zvat će se ‘Spider-Man: No Way Home’. Otkrile su to zvijezde filma Tom Holland, Zendaya i Jacob Batalon u šaljivom videu…

Sve do prije nekoliko dana obožavatelji Spider-Mana mogli su samo nagađati kako će se zvati treći dio Spider-Man trilogije. Pritom im nisu pomogli ni Zendaya, Jacob Batalon ni Tom Holland koji su na vlastitim Instagram profilima prvo objavili lažna imena, da bi na kraju ono pravo objavili u šaljivom videu.

U njemu Zendaya i Batalon zafrkavaju zbunjenog Hollanda kojemu nije jasno zašto mu opet ne žele reći pravi naslov filma, da bi mu dvojac na kraju objasnio kako je to sasvim očekivano s obzirom da je upravo Holland 2018. slučajno obožavateljima prerano otkrio ime drugog filma – ‘Far From Home’.

Inače, novi Spider-Man u kinima ćemo moći gledati ovog Božića, a uz Hollanda, Zendayu i Batona u njemu će glumiti i Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jamie Foxx, Alfred Molina i, sigurni smo, još pokoje dosad neobjavljeno ime.

Uz dopuštenje: Continental film (sve fotografije)

Facebook Like Button