Ženski Divlji zapad u znaku Mayanas narukvica

Unikatne narukvice donose savršen bijeg od stvarnosti u znaku slobode.

mayanas-narukvice-1

Iako su dosad svi vizuali branda Mayanas podsjećali na more, sol, sunce i neki prekrasan pusti otok, ovog Vas ljeta Mayanas tim vodi daleko od grada – na western ranč. Sloboda dok s vjetrom u kosi jurite na prekrasnom konju i uživate na svježem zraku odmičući se od stvarnosti koja nas sve pomalo opterećuje, ovo će ljeto učiniti posebnim.

mayanas-narukvice-2

Sve narukvice su ručni rad i unikati pa tako nikad nećete naići na dvije iste. Prilikom izrade svakoj je posvećena jednaka količina pažnje tako da svaka ima neku svoju, ljetnu priču. Izrađuju se pletenjem, a naknadno se ukrašuju prekrasnim detaljima poput zakovica, raznih perlica, šarenih pompona, školjkica, bezvremenskih resica i kristala.

mayanas-narukvice-4

mayanas-narukvice-3

Upravo ih ta jedinstvenost u izradi čini posebnim i ne mogu ostati nezapažene jer svojim veselim i razigranim bojama upotpunjuju svaki styling. Asociraju na snažnu, samostalnu i pomalo divlju ženu slobodnog duha, ali opet s dozom nježnosti i romantične ženstvenosti koja izvire svakim njezinim korakom. Neodoljive Mayanasice prodaju se diljem naše obale i u zemljama poput Koreje, Belgije, Nizozemske, Njemačke, Cipra, Grčke, SAD i dr.

mayanas-narukvice-5

Bez obzira gdje se našli ovih dana, bile to planine, more ili grad, ove su narukvice neizostavan detalj bez kojega ovo ljeto ne izlazimo. Cijela Mayanas kolekcija dostupna je i na webshopu: www.mayanas.eu

mayanas-narukvice-6

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button