Ženski Wish kofer za skijanje

Mali vodič za ženski ski kofer i učinkoviti skijaški odmor.

Što učiniti kada ste isplanirali svoj skijaški odmor? Mislite da ste gotovi? Pronašli ste dobar hotel, odlične staze, ili dobar putnički aranžman i smatrate da ste sve obavili? Ne, mi smatramo da ste obavili samo 50 % posla. Za dobro putovanje potrebno je i dobro spakirani ženski kofer. Žene vole nositi sa sobom sve što vide, i čak one nepotrebne stvari. Uvijek smatramo da će nam baš to trebati u određenom trenutku.

No ipak moramo stvari postaviti crno na bijelo i odrediti i ponijeti samo one stvari koju su nam stvarno bitne. Pakiranje za skijaški odmor može biti teško kada pogledate koliko stvari vama treba, no mi ćemo vam pomoći da odaberete one najpotrebnije kako se ne bi zaletjeli s nepotrebnim stvarima.

Da biste bili sigurni da ne zaboravite ništa, spakirajte svoje stvari po redu i po slojevima.. Pack sloj baze (svoje ​​dugo donje rublje). Sa sobom ponesite vunenu potkošulju ili možda i vuneno rublje, jer je vani temperatura ispod ništice, a naše tijelo bi trebalo zadržati svoju uobičajenu temperaturu. Zatim spakirajte srednji sloj (pulover ili dolčevita), a i koje tajce koje ćete nositi ispod debelih hlača zbog izolacije tijela.. Nemojte zaboraviti izolacijski sloj (flis jakna), i provjerite da li ste spakirali skijašku jaknu i hlače. Koliko ćete odjeće nositi ovisi o tome koliko dugo traje vaš odmor, ali osnovne i srednje slojeve u ovim zimskim danima jednostavno trebate imati. Termo čarape, kapa, šal i rukavice, sve najbolje od nepromočivog materijala, su zaista neophodne stvari koje morate imati prije nego krenete pakirati kofer. Osim svih tih stvari naravno sa sobom nosite i skijašku opremu, buce, kacigu koja je jako VAŽNA, te skije, ski vezove i pancerice.

Krema za lice – za dan i noć, krema za ruke, krema za sunčanje te obavezno imati i balzam za usne, kako bi vaša koža normalno disala. Dobar ženski kofer znači i dobar provod uz najbolje stvari. A najbolje stvari su ipak one najpotrebnije. Stoga pakirajte pametno. Pakirajte uz Wish savjete.

Facebook Like Button