Biotherm: Savršeni suputnik na rajskom otoku Muricijus

Dok se u mislima pripremamo za tmurne kišne dane i vapimo za babljim ljetom, oživljavajući u mislima uspomene na godišnje odmore, najbolji način da odgodimo neizbježno je pobrinuti se za još nekoliko dana uživanja na pijesku s pogledom na modro more. Iako takav scenarij može zvučati kao bajka, zahvaljujući novim letovima koje uvode aviokompanije, egzotične destinacije postaju sve bliže.

biotherm-1

Jedno od idealnih odredišta u ovo doba godine je Mauricijus, otok u indijskom oceanu koji nudi idealnu kombinaciju sadržaja za aktivni odmor, opuštanje od stresa, uživanje u prirodi te obilaženje znamenitosti kakve se ne mogu vidjeti nigdje drugdje na svijetu.

Odlučite li se i vi na bijeg u sunčanu oazu gdje ne postoji ništa osim čistog užitka, ne zaboravite osim prigodne obuće i prozračne odjeće koja godi tijelu pripremiti njegu za kožu.

biotherm-2

Hrana za kožu

Putovanja i promjena klime hrana su za dušu, ali ne i za kožu koju valja nahraniti nakon leta i pripremiti za sunce. Najljepši dio svakog putovanja zrakoplovom mnogima je pogled kroz prozor na veličanstvenu prirodu, kao i uzbuđenje prilikom slijetanja, ali pritom ne treba zaboraviti kako se ponaša naše tijelo na velikim visinama. Blaga dehidracija, kao i prljavština koju nosimo na prstima neprijatelji su lijepog tena, a zamaranje nečistom kožom nije nešto što želimo na odmoru.

biotherm-3

Na duljim letovima, ali i na odmoru preporučuje se nahraniti lice kremama, a odličan izbor je Biotherm: Skin Oxygen linija. Posebno osmišljena linija proizvoda za njegu pruža 24-satnu zaštitu zahvaljujući prirodnom ekstraktu klorele, koja se često naziva i alga koja diše jer obiluje klorofilom i stvara kisik.

Prirodna formula jača prirodnu zaštitu kože i brani kožu od toksina kojoj smo svakodnevno izloženi, a osobito na putovanjima. Kako sastojcima, tako i ambalažom koja se savršeno uklapa u prirodu zelenog otoka, Skin Oxygen se pokazao odličnim pratiteljem. Zahvaljujući opuštajućoj masaži lica Cooling Gelom nakon nekoliko sati leta prema idealnoj destinaciji vratio se osmjeh na lice. Svakim pokretom napetost je nestajala, a koža je postajala meka i podatnija na dodir.

biotherm-4

Rajska čistoća

Već smo na prvi dodir znali da će prozračna hidratantna krema u gelu biti pouzdana pratiteljca na ovom putovanju. Nakon slijetanja na rajski otok i osvježenja u hotelu uslijedilo je temeljito čišćenje kože, a kako bi ono bilo potpuno, poslužio je Biothermov Oxygenating losion s trenutnim učinkom. Već nakon prvog korištenja primjećuje se razlika jer uklanja nečistoće i višak sebuma, kao i ujednačava ton kože. Odraz kože u zrcalu zablistao je zdravim sjajem, a mi smo bili spremni za uživanje na plaži. Kako kažu, jednoj od najljepših na svijetu.

biotherm-5

U skladu s okolišem

Osjećajući pod prstima kožu koja diše teško je dočekati otvaranje Biothermove žute bočice sa zaštitnim faktorom 30. Pakiranje kreme za sunčanje jedan je od rituala kojima se veselimo jer nagovješćuju dane bezbrižnog izležavanja na suncu i prekrasnog tena okupanog toplim zrakama bez štetnog djelovanja. Pritom je lijep osjećaj znati da koristimo proizvod koji je osmišljen u skladu s okolišem.
Čitajući nešto više o Biothermovom Waterlover mlijeku za sunčanje budi se znatiželja i pitamo se da li stoji nešto više iza samog naziva.

biotherm-6

Doznajemo da se uz financiranje kampanja za zaštitu oceana, Biotherm posljednjih godina bavio smanjivanjem negativnog učinka proizvoda koji se ispiru na vodeni okoliš, uklonivši mikro kuglice iz svih formula. Uskačemo u plavetnilo dok nas mazi toplina oceana, a mirisni losion se ne ispire. Još jedna potvrda dobrog odabira preparata na putovanju koje se pamti čitav život. Vrijedi spomenuti i da se krema nanosi s lakoćom bez bijelih tragova na koži. Ako ostane koja kap pri povratku, miris koji budi uspomene na ljetni odmor poslužit će kao podsjetnik na kokosove palme i bijeli pijesak.

mauricijus

U svako doba dana

Nakon kupanja i detoksikacije tijela i misli vrijeme je za razgledavanje. Kolonijalna arhitektura, pitoreskne uličice, žive tržnice i muzeji u kojima se otkriva nešto više o prošlosti Mauricijusa stvaraju nove uvide i uzbuđenja oko otkrivanja posve nove kulture nasmiješenih ljudi.

Okrepljujemo se vrhunskom hranom i pićem te uspavani odlazimo u sobe. Vrijeme je za naših pet minuta, promišljanje o dojmovima i rituale čišćenja kože kako bi joj se pružila prilika da se obnovi tijekom sna. Iako se Skin Oxygen Depolluting Cleanser može koristiti u svako doba dana, pjenasti gel za dubinsko čišćenje navečer je poput svojevrsne meditacije. Već znamo da ćemo se njime poslužiti i ujutro jer učinkovito odbija posve male nečistoće iz zraka. Tonemo u san, veseleći se novim avanturama s osjećajem čistog zadovoljstva.

Facebook Like Button