Boudoir “Nacrtana” kolekcija

Boudoir predstavlja još jednu u nizu fantastičnih modnih kampanja za novu kolekciju “Nacrtana”.

Boudoir couture kolekcija za jesen/zimu 2018/19, eklektični je miks netipičnog couture izričaja koji se ne veže uz “bridal” tematiku, a satkana je od upečatljivih, voluminoznih komada u potpunosti napravljenih od svilenog organdija, snažnog grafičkog, a istovremeno amorfnog rukopisa.

Modeli su savršeno upotpunjeni šeširima iz Boudoir modističke radionic u kojoj su svi komadi iz kolekcije etički proizvedeni.

boudoir-nacrtana-4 boudoir-nacrtana-3

boudoir-nacrtana-2 boudoir-nacrtana-1

“Svaka nova kolekcija i kampanja koju radimo je nastavak na naš rad u kojem svake sezone nadograđujemo svoj brend, ali i sebe kao osobe. Kao što je već i poznato, Boudoir kolekcije i kampanje najiščekivanije su svake sezone.

I ovu kampanju smo kao i sve druge trudile se čuvati do zadnjeg trenutka tako da efekt iznenađenja bude još veći. Ova kampanja samo je dokaz da u našim modnim pričama glavnu ulogu imaju naši komadi i naš talent da stvorimo nevjerojatne couture komade.

Kolekcija se može pogledati na adresi ateliera Radićeva 22 ili na www.boudoir.hr” izjavile su sestre Boudoir, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

boudoir-nacrtana-8 boudoir-nacrtana-7

boudoir-nacrtana-6 boudoir-nacrtana-5

Dizajnerice su cjelovitu kolekciju nedavno prikazale za Ljubljana Fashion Weeku. Martina i Morana su treću godinu za redom odabrane kao Europske ambasadorice strukovnog obrazovanja i cjeloživotnog učenja.

Facebook Like Button