Oversized sjajni kaputi, jakne i multifunkcionalni komadi No gender kolekcije

Zagrebačka dizajnerica Saša Maksimiljanović ponovo je ljubljanskoj publici pripremila premijerno iznenađenje predstavljajući aktualnu modnu kolekciju No gender .

Nakon što je prošle sezone na Ljubljana Fashion Week-u zagrebački brend Maks premijerno predstavio prve modele muške kolekcije, ove sezone u Ljubljani predstavljena je prva Maks no gender kolekcija.

Aktualna jesensko zimska kolekcija Saše Maksimiljanović oduševila je sve posjetitelje prvog dana ovog prestižnog ljubljanskog modnog događaja.

Sensodyne LJFW November 2018

Oversized sjajni kaputi, jakne i multifunkcionalni komadi vrhunskih krojeva namijenjeni ženama i muškarcima, apsolutni su vrhunac još jedne očaravajuće Maks kolekcije, koja je i ovoga puta popraćena vlastitom glazbom, pjesmom istog imena kao i naziva kolekcije – Love Disintegration, koju je Feliks skladao ekskluzivno za ovaj poznati zagrebački brend.

maks-lj-2 maks-lj-1

Iz sezone u sezonu dizajnerica Saša Maksimiljanović uvodi novitete u svoj brend Maks.
Nakon što su punih 46 godina kultni Maks modeli bili rezervirani samo za žensku publiku, prošle sezone na Ljubljana Fashion Weeku premijerno su predstavljeni prvi ikada muški Maks modeli.

Sensodyne LJFW November 2018

Ove godine Saša je otišla korak dalje te dizajnirala kolekciju Love Disintegration, koja sadrži unisex odnosno no gender modele namijenjene istovremeno i ženama i muškarcima. Određeni modeli hlača, kaputa, jakni i majica tako će se od sada moći naći i u ženskom i u muškom ormaru.

maks-lj-4 maks-lj-3

Uvijek vjerna svom stilu i dizajnerskom izričaju, Saša je na pisti Ljubljana Fashion Week-a predstavila isključivo crne odjevne komade iz nove kolekcije.
Aktualnu jesensku kolekciju nadopunila je novim modelima oversized kaputa i multifunkcionalnih jakni te ljubljanskoj publici predstavila svoje viđenje mode za nadolazeću zimu.

maks-lj-8 maks-lj-7

Kombinacija laganih i prozračnih komada s težim i konstruktivnijim slojevima već je dugo njen zaštitni znak, a upravo taj odnos spojivog s nespojivim, prozirnog s neprozirnim, mekanog s krutim, asimetričnog nesklada i modnog sklada nam donosi još jednu vrhunsku Maks modnu igru slojevitosti.

Bogatu Maks kolekciju idealno su nadopunile torbe iz najnovije kolekcije švicarskog brenda MDK Miranda Kaloudis, uključujući i najnovije modele nastale u suradnji s poznatim svjetskim brendom Army of Me.

maks-lj-6 maks-lj-5

Od prošle sezone Saša je započela suradnju s Feliksom, producentom elektronske glazbe pravog imena Srećko Karić, te je i ovoga puta nova kolekcija brenda Maks predstavljena uz vlastitu glazbenu pozadinu. Pjesmu Love Disintegration napisao je i skladao sam Feliks predstavljajući time glazbenu viziju ove najnovije kolekcije.

Uz dopuštenje: Kapetanović komunikacije (sve fotografije)

Nova kolekcija brenda Maks u prodaji je u koncept dućanu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu, u BuRa DesignStore-u u Rijeci, Super Si concept store-u i Electryclady Land Design-u u Beogradu, u Studiu 183 u Berlinu, u AvecNono Zürich Fashion design-u u Zürichu, na londonskom webshopu www.erebusstyle.com, te sredinom mjeseca i u Atelier957 u Minnesoti.

Facebook Like Button