Škrinjica blaga za čarobnu jesen

Šuštanje lišća, vjetar u kosi i neodoljivo koloritna jesen savršeno najavljuju novu kolekciju odnedavno dostupnu u svim srebrnarnicama Argentum: inspiriranu okolišem i usklađenu sa sezonskim kalendarom. Modni dodaci iz nove kolekcije, prave škrinjice jesenskog blaga, ljube se s romantičnim ugođajem vidljivim na svakom koraku.

nausnice-narukvice-4

nausnice-narukvice-5

nausnice-narukvice-6

Mnogima omiljeni ukrasi obogaćeni cirkonima oživljavaju u prirodnom ambijentu i ističu svu ljepotu ponosnih vlasnica. Miks toplih i hladnih tonova poput grimizne, kraljevsko plave i raskošne ljubičaste, najbolje dolaze do izražaja u kombinaciji cirkonskih naušnica i privjesaka iste nijanse.

nausnice-narukvice-1

Najupečatljiviji komad sezone je nakit u obliku listova s potpisom najcjenjenijih hrvatskih majstora zlatara. Naušnice i ogrlice s motivom lišća dolaze u tri srebrne varijante – žutoj i nježnoj rose gold pozlati te u klasičnoj izvedbi.

nausnice-narukvice-2

Uz Argentum kolekciju nakita postavlja se samo jedno pitanje: želite li se istaknuti i zasjati blještavilom cirkona ili birate neodoljive jesenske oblike nadahnute motivima iz prirode? No jedno je sigurno: već sada možete iskoristiti popuste do 50% i zaogrnuti se srebrnim sjajem iz nove kolekcije.

nausnice-narukvice-3

Uz dopuštenje: Conor komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button