Pametni nakit kao novi osobni wellness trener

Bellabeat predstavlja proizvod Leaf Chakra, pametni nakit izrađen od dragog kamenja koje prikuplja energiju i dragog kamenja s tehnologijom koja predviđa razinu stresa.

Bellabeat, prvi modni wellness brend danas predstavlja Leaf Chakra, najnovijeg pratitelja osobnog zdravlja iz Bellabeat obitelji pametnog nakita dizajniranog i za praćenje meditacija i disanja.

Leaf Chakra više je od uređaja za praćenje tjelesne kondicije jer kombinira snagu tehnologije s tradicionalnim prirodnim materijalima za prikupljanje energije kako bi ojačala, inspirirala i usmjerila žene na njihovom putu ponovnog povezivanja uma, tijela i duše.

bellabeat-chakra-1

Povezana s aplikacijom Bellabeat, Leaf Chakra ženama omogućuje praćenje meditacije i vodi ih kroz postupak ublažavanja stresa pomažući im da nauče tehnike disanja za meditaciju i jogu.

Inovativna značajka za predviđanje stresa tvrtke Bellabeat koristi jedinstveni algoritam za određivanje otpornosti na stres praćenjem kvalitete i dužine sna, reproduktivnog zdravlja i aktivnosti radi poboljšanje općeg blagostanja.

Kao novi osobni wellness trener, uz pomoć prirodne snage dragog kamenja, Leaf Chakra pomoći će u reafirmaciji blagostanja.

Inspiriran snagom energije, ovaj elegantni wellness uređaj može se nositi kao ogrlica ili kao kopča kako bi vam pružio maksimalnu udobnost tijekom rada, joge, meditacije ili spavanja.
Uz dizajn inspiriran prirodom, Leaf Chakra dostupna je u dva dizajna kao Ljubav i kao Snaga.

LEAF CHAKRA LJUBAV

Dizajnirana s ružičastim kvarcom kako bi potaknula ljubav, iscjeljenje i praštanje. Poznato je da ovaj dragi kamen donosi mir i sklad tijekom stresnih vremena, uklanjajući negativnu energiju i zamjenjujući je ljubavlju.

Spiritualnoj energiji dragog kamenja pridružite Mala perle za ljubav kako biste unijeli pozitivnu energiju u svoju svakodnevicu.

bellabeat-chakra-2

LEAF CHAKRA SNAGA

Izrađena uz pomoć kamena oniksa kako bi pomogla u stjecanju snage, ovaj moćan zaštitni kamen apsorbira i transformira negativnu energiju pomažući ženama da se osjećaju prizemljenijima i produktivnijma, podupirući razvoj emocionalne i fizičke snage.
Uparite je s Mala perlama za snagu kako biste pobudili svoju unutarnju snagu i samopouzdanje.

“U Bellabeatu smo svjesni kako stres može utjecati na naš životni stil i na naše zdravlje uz pritisak da radimo bolje, da budemo energičniji i da izgledamo dobro. Leaf Chakra nudi oboje; izdržljiv i precizan uređaj za praćenje zdravstvenog stanja i prekrasan ženski nakit za meditaciju”, komentira Urška Sršen, suosnivačica i kreativna direktorica tvrtke Bellabeat.

Leaf Chakra Love

“Poduzimajući daljnje korake u vezi s meditacijom i stresom, spojili smo snagu prirode i tehnologiju u proizvodu Leaf Chakr nasljeđujući jedinstvene značajke proizvoda Leaf Urban i Nature, ali i usredotočujući se na važnost energetskih centara našeg tijela. To su čakre koje imaju vlastitu svrhu u utjecaju na naše tijelo. Želimo pomoći ženama da zadrže svoje čakre u ravnoteži kako bi održale mentalno i fizičko blagostanje”, objasnila je Sršen.

Uz dopuštenje: Alert (sve fotografije)

Facebook Like Button