Traperice visokog struka plijene pažnju ove zime

Skinny jeans modeli visokog struka, predimenzionirane jakne, maxi haljine, mini suknje i topići na kopčanje to su kombinacije koje volimo ove zime.

GUESS HANDBAGS & FOOTWEAR FW18 ADV CAMPAIGN IMAGES_J38

Ovu hladnu sezonu obilježit će i dalje umjetno krzno koje krasi mladenačke chick jakne u tonovima koji variraju od žarko ružičaste pa sve do boje trule višnje, dok među uzorcima dominiraju zavodljivi cvjetni i strastveni zmijski.

GUESS HANDBAGS & FOOTWEAR FW18 ADV CAMPAIGN IMAGES_J31

Kampanju je kroz foto objektiv popratio fotograf Josh Tree koristeći sve čari putovanja kroz čarobnu kalifornijsku pustinju Joshua Tree.

GUESS HANDBAGS & FOOTWEAR FW18 ADV CAMPAIGN IMAGES_J36

Jeans ponovno plijeni pažnju mnogih koji ga obožavaju, a svatko će pronaći za sebe omiljeni komad iz Guess kolekcije. Atraktivne ljepotice odjevene u traper komade, smještene u atmosferu koja naglasak stavlja na zemljane tonove, novoj su kampanji vratile prepoznatljivi Guess izričaj.

MARCIANO LOS ANGELES FW18 ADV CAMPAIGN IMAGES_M05

GUESS JEANS FW18 ADV CAMPAIGN IMAGES_J07

Mušku kolekciju obilježit će statement komadi poput traper jakni i bomberica te motorističkih jakni od umjetne kože. Rasparane traperice s efektom iznošenosti, ležerne military hlače te komadi s istaknutim Guess logotipom kolekciji daju modernu, urbanu notu.

GUESS JEANS FW18 ADV CAMPAIGN IMAGES_J10

Ova zima biti će obilježena komotnim i mekanim čizmama i gležnjačama sa snažnom notom divljeg zapada, a od boja dominirati će crna te leopard i zmijski uzorak, dok torbama dominiraju predimenzionirani modeli, ruksaci s upečatljivim logom te torbice preko jednog ramena u crnim i metalik tonovima.

MARCIANO LOS ANGELES FW18 ADV CAMPAIGN IMAGES_M02

MARCIANO LOS ANGELES FW18 ADV CAMPAIGN IMAGES_M04

Facebook Like Button