Budite spremni za nepredvidivu akciju i uzbuđenje u filmu Pčelar

Budite spremni za nepredvidivu akciju i uzbuđenje u filmu “Pčelar” koji će sigurno probuditi vašu radoznalost i podići adrenalin na višu razinu!

Pogledajte prvi trailer adrenalinske avanture “Pčelar”

U ovoj napetoj akcijskoj priči koja početkom 2024. godine stiže u kina u distribuciji Blitz Filma, Jason Statham, Josh Hutcherson i Minnie Driver preuzimaju glavne uloge, uvlačeći nas dublje u tajanstveni svijet moćnih organizacija. G. Clay (Statham) bivši je operativac moćne i tajanstvene organizacije poznate kao ‘Beekeepers’.

pcelar-film-1

Nakon što njegov prijatelj i susjed počini samoubojstvo zbog prijevare, brutalni pohod jednog čovjeka za osvetom dobiva nacionalne razmjere. Njegova priča je mračna, beskompromisna i obećava brutalnu borbu protiv sustava.

pcelar-film-2

Redatelj filma je David Ayer („Odred otpisanih“ i „Fury“), a scenarij potpisuje Kurt Wimmer. Osim Jasona Stathama, Josha Hutchersona i Minnie Driver, u filmu glume i Emmy Raver-Lampman, Bobby Naderi, Phylicia Rashad i Jeremy Irons.

pcelar-film-3

Sa izlaskom trailera za film ”Pčelar”, stiže i najnovija uzbudljiva faza koja će vas provesti kroz svijet intriga, akcije i tajni koje krije film. Bit ćete uvučeni u priču koja otkriva duboke tajne i sukobe, donoseći adrenalinsko iskustvo, a još kad u obzir uzmemo da glavnu ulogu ima Statham, ovakav blockbuster se ne propušta.

THE BEEKEEPER (2024)

Očekujte spektakularne scene i dramu koja će vas držati prikovane uz filmsko platno.

pcelar-film-4

Pčelar, u distribuciji Blitza, stiže u kina početkom 2024. godine, a pogledom na trailer ući ćete u svijet ovog uzbudljivog filmskog ostvarenja.

pcelar-film

Uz dopuštenje: Blitz (sve fotografije)

Facebook Like Button