Film Ferrari uskoro stiže u kino, a mi vam donosimo prvi trailer

Upravo je izašao novi trailer za film “Ferrari” u kojem Adam Driver donosi uvjerljivu izvedbu poznatog vozača Formule 1 i osnivača najpoznatijeg svjetskog automobilskog brenda.

Adam Driver film Enzo Ferrari priprema za 1957 Mille Miglia race. Photo credit Lorenzo Sisti

Godina je 1957. i nakon spektakla Formule 1, Enzo Ferrari, kojeg glumi Adam Driver, bivši vozač te osnivač najpoznatije svjetske automobilske i trkaće marke, suočava se s profesionalnim i osobnim borbama.

penelope cruz film Ferrari Photo Credit Lorenzo Sisti

Bankrot prijeti tvornici koju su on i njegova supruga Laura, koju glumi dobitnica Oscara Penelope Cruz, od temelja izgradili prije deset godina. Njihov nestabilan brak razoren je gubitkom sina Dina godinu dana ranije.
Enzo Ferrari se bori i na privatnom planu oko priznanja sina Piera kojeg je dobio s Linom Lardi koju odlično uprizoruje Shailene Woodley.

film Ferrari Photo Credit Eros Hoagland

U međuvremenu, strast njegovih vozača za pobjedom gura ih do ruba dok kreću u opasnu kultnu utrku izdržljivosti Mille Miglia (Tisuću milja), koja se vozila od Brescie do Rima i natrag.

film Ferrari_ kino kina

STIGAO JE NOVI TRAILER FILMA MICHAELA MANNA – FERRARI

Redatelj filmova “Vrućina” i ” Probuđena savjest” dao nam je samo vizualne bljeskove u ovoljetnom teaser traileru, ali ova nova, punija verzija pogađa sve cilindre.

Michael Mannov „Ferrari“ je film kojemu se predviđa osvajanje brojnih nagrada. Film je nagrađen ovacijama na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji gdje je bio premijerno prikazan, dok u kina u distribuciji Blitz filma stiže 28. prosinca.

Uz dopuštenje: Blitz

Facebook Like Button