Četiri savršena para ravnih cipela

Postoji mnogo nevjerojatnih stilova koji se mogu izabrati u nadolazećoj sezoni. Ako ste žena koja traži udobnost i tražite par elegantnih cipela, udobnih, visoke kvalitete i ravnijih peta za nadolazeću sezonu ovaj članak bi vam mogao poslužiti kao inspiracija prije ovosezonske nabave.

Cipele u metalik bojama

cipele-1
Nešto prije nadolazećih hladnijih dana pogledajte prekrasne cipele i polucipele koje završavaju u “špic” s vrlo niskom ravnom petom u srebrnoj metalik boji koje se nose uz haljine s cvjetnim uzorkom ili s kratkim hlačicama s bijelom košuljom:)

Ravne cipele boje kože s crnim vrhom

cipele-2
Za nadolazeće modne kombinacije možete nabaviti par balerinki na vezanje ili par cipela koje poput Chanelovih dvobojnih modela boje kože s crnim vrhovima, mogu biti izvrsna inspiracija.
Polusandale i polucipele uvijek su dobar izbor za prijalzne dane, a ovi modeli su zasigurno jedan od izbora obuće u koje biste poželjeli investirati jer su bezvremenske i ako su kvalitetne nosit će te ih dosta dugo.

Balerinke na vezanje

cipele-3
U zadnje vrijeme jako su popularne balerinke na vezanje, nešto slično cipelicama za plesanje, sa satenskom ili kožnom vrpcom.

Baršunaste cipele

cipele-4
Iako se jako teško održavaju i izuzetno lagano mogu biti uništene, baršunaste ravne cipele stvarno mogu stvoriti glamuroznost u bilo kakvoj kombinaciji, bez obzira radili se o maloj crnoj haljini ili trapericama. Najbolji stil nošenja baršunastih cipela ove sezone izuzetan je sa svilenom maxi haljinom.

 

Tekst i fotografije s odobrenjem Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button