CH Carolina Herrera sunčane naočale

Kombiniranjem uglađenih linija i zaštitnih obilježja po kojima je brand globalno poznat, stvorena je još jedna bezvremenska kolekcija.

Renomirani brand CH Carolina Herrera ove sezone donosi recept za idealan modni dodatak – jedinstvenim tehnikama kreiranja upečatljivih dizajna stvorena je maštovita kolekcija sunčanih naočala za modno osviještenu ženu i modernog muškarca s okom za detalje.

CH Carolina Herrera

Raznovrsni modeli inspirirani su prepoznatljivim stilom branda, dok grafički i geometrijski detalji dočaravaju razigrani duh kolekcije. Kultni modeli sa suvremenim pomakom stvaraju dojam sofisticirane jednostavnosti te će čistim linijama i dotjeranim siluetama svakom nositelju osigurati besprijekoran look.

CH Carolina Herrera

U ženskoj kolekciji izdvajaju se klasični aviator okviri osuvremenjeni dvotonskim, monogramskim dizajnom na ručkicama te mix prozirnog i jednobojnog acetata koji stvara iluziju dva modela u jednom. Mačkasti oblik reinterpretiran je uz ombre efekt na okvirima koji varira od tamne do svijetle nijanse i idealan je za žene koje se žele izdvojiti iz mase.

CH Carolina Herrera

Highlight model muške kolekcije su vintage sunčane naočale obilježene čistim uglađenim linijama i upotpunjene tankim metalnim ručkicama te dostupne u tri atraktivne kombinacije boja. Od modela gradijentnog efekta do onih s uzorkom kornjačevine, svaki je upotpunjen crvenom bojom koja je zaštitni znak branda, čime nova kolekcija nadilazi vrijeme i savršeno se uklapa u lifestyle globalnog CH Carolina Herrera muškarca.

CH Carolina Herrera

Uz dopuštenje: Conor komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button