Detektiv Murdoch – stigle su nove epizode!

Detektiv Murdoch: Bilo jednom na Murdochov Božić, prvu od dviju dugometražnih blagdanskih epizoda popularne povijesne kriminalističke serije Detektiv Murdoch, možete premijerno pogledati na programu Epic Drama u subotu, 4. prosinca, u 21:00 sat.

Četiri je dana do Božića, no na ulicama Toronta nema snijega, pa ni raspoloženje nije na visini. U policijsku postaju br. 4 odjednom dolaze dvojica umišljenih poslovnih ljudi s neuvjerljivom pričom o smjeloj pljački vlaka i prevarantu koji želi ukrasti Božić. Murdoch i Brackenreid mogli bi ostati bez posla ne riješe li brzo slučaj, pa odmah kreću u akciju! Murdoch je isprva zbunjen, no nižu se nove nevjerojatne pljačke pa kreće u potjeru diljem grada.

detektiv-murdoch-serija-1

Crabtree je uvjeren da lopov oponaša njegovog najnovijeg izmišljenog junaka Jumping Jacka, no Brackenreid ne prihvaća tu neobičnu teoriju. Međutim, niz pljački nastavlja se i dalje – na meti su darovi iz Eatonova luksuznog odjela – pa Murdoch i njegov tim moraju prihvatiti mogućnost da je Crabtreeov lik doista oživio.

U isto vrijeme Jackson i James udružuju snage kako bi u policijsku postaju unijeli malo božićnog duha. Pozornik Jackson osniva policijski zbor, no ima samo nekoliko dana da raspjevane policajce dovede u red pa za pomoć moli Rebeccu. U međuvremenu, Ogden progone dvojica uličnih mangupa koji trebaju njezinu pomoć.

detektiv-murdoch-serija-2

Odjednom je zamjenjuju za junakinju iz bajke te bez objašnjenja odvode. U ovoj se blagdanskoj poslastici sve priče raspliću upravo na Badnjak, a Murdoch mora pronaći način kako će izvesti još jedno božićno čudo.

Ovog prosinca vjerujte u čaroliju Božića, budući da vam Epic Drama daruje i drugo blagdansko iznenađenje u društvu detektiva Murdocha! U filmu Detektiv Murdoch: Kod kuće za blagdane, čiju premijeru možete pogledati u subotu, 11. prosinca, u 21:00 sat, Murdoch i Ogden odlaze u Victoriju, gdje žele provesti mirni Božić s obitelji njegova brata Jaspera Linneyja.

detektiv-murdoch-serija-3

Ali sve se mijenja nakon što Jasper i njegova supruga Daphne otkažu Murdochovu rezervaciju u luksuznom hotelu pa su prisiljeni odsjesti kod obitelji Linney i njihovih dviju nestašnih kćeri, što dovodi do pravog kaosa, popraćenog ubojstvom arheologa.

Jasper dobiva zadaću istražiti sumnjive aktivnosti na lokalitetu drevnog naselja koje istražuju arheologinja Megan Byrne i njezin partner. Ali na mjestu zbivanja otkrivaju da je njezin suradnik ubijen. Istraga ih odvodi na put kroz predivnu prirodu Britanske Kolumbije te do susreta s narodima Songhees i Haida.

Istovremeno, Brackenreid, na nagovor supruge Margaret i bogatog para na svečanosti u organizaciji jedne financijske kompanije, odlučuje povjeriti pozamašan iznos novca mladom financijskom čudotvorcu. Dok očekuju obećano udvostručenje ulaganja, vesele se Božiću i nemilice troše – no ishod ulaganja nije onakav kakvom su se nadali.

detektiv-murdoch-serija-4

Crabtree i Higgins dobivaju poziv svojih partnerica Nine Bloom i Ruth Newsome da im se pridruže u kolibi obitelji Newsome u Vermontu na romantičnom skijaškom izletu. Željni pustolovine, pozornici – koji nemaju pojma o skijanju – govore damama da su pravi majstori i strastveni zaljubljenici u taj sport.

No kad saznaju da bi se trebali na drvenim daskama obrušiti niz planine, počnu sumnjati jesu li dobro odlučili.

Obožavatelji detektiva Murdocha neće se razočarati ovog prosinca jer Epic Drama premijerno prikazuje čak dvije posebne blagdanske epizode!

• Detektiv Murdoch: Bilo jednom na Murdochov Božić: subota, 4. prosinca, u 21:00 sat.
• Detektiv Murdoch: Kod kuće za blagdane: subota, 11. prosinca, u 21:00 sat.

Imamo još dobrih vijesti! Na program Epic Drama uskoro stiže nova, četrnaesta sezona serije Detektiv Murdoch, čiju premijeru možete pogledati već u siječnju!

Za više informacija o programu Epic Drama, posjetite www.epicdrama.hr

Uz dopuštenje: Grayling (sve fotografije)

Facebook Like Button