Skandinavske serije donose izvrsno i uzbudljivo osvježenje

Skandinavske serije potpuno su osvježenje na malim ekranima, upravo ono što nam treba u ove hladnije dane.

Veliki broj skandinavskih serija oduševljava publiku u zadnje vrijeme, a mi vam pišemo o našim dvjema najdražim norveškim serijama: Oslobođen (Frikjent) i Izlaz (Exit).

frikjent-serija-epizoda

Oslobođen (Frikjent), skandinavski noir s elementima psihološke i sociološke drame, smješten je u hladni grad Lifjord, s predivnim norveškim krajolikom, gustim šumama i ledenim jezerima. Pravo je osvježenje na sceni skandinavskih serija.

frikjent-serija-epizoda-1

Priča se vrti oko Aksela Borgena, uspješnog poslovnog čovjeka koji je posljednjih 20 godina postigao uspjeh u Aziji. Sa svojom ženom Angeline i sinom živi u Kuala Lumpuru.

frikjent-serija-epizoda-2

Onamo je otišao nakon što su ga u rodnom gradu Lifjordu optužili za ubojstvo bivše djevojke iz srednje škole. Sada se vraća kući kako bi pomogao spasiti najveću gradsku tvrtku kojoj prijeti bankrot. No uviđa kako prošlost nije zaboravljena.

Ledena i osvježavajuća kriminalistička serija Oslobođen oborit će vas s nogu zanimljivom pričom, zapletima i raspletima.

exit-serija-epizoda-1

Norveška dramska serija Izlaz nije toliko hladna u smislu lokacije, ali jest u smislu radnje, beskompromisna je i bez dlake na jeziku. Pravo osvježenje u nekom drugom smislu!

Moderna drama otkriva mračni, skriveni svijet hedonizma i rizika motiviranih dosadom, mučeničkim emocijama i željom za izlazom iz bezizlazne situacije. Inspirirana je istinitim pričama onih superbogatih i smještena je u ekskluzivni svijet bogate elite Osla.

exit-serija-epizoda-2

Serija prati živote četvero narcisoidnih superbogatih prijatelja koji svoj prazni život ispunjavaju hedonizmom i tulumarenjem. Nenormalno puno novca troše na zabavu, drogu i seks. Oni imaju sve, ali zbog toga gube sav dodir sa stvarnošću, a njihove moralne granice praktički su nepostojeće.

Izlaz (Exit) jedna je od najgledanijih skandinavskih serija na svijetu, a razlog tomu je što otkriva skriveni, nikad viđeni svijet bogatih Norvežana.

Zaronite u hladni i beskompromisni svijet norveških serija Izlaz i Oslobođen na Pickbox NOW!

Facebook Like Button