Švedska krimi serija Hotel na plaži stigla u novim epizodama

Stigla je druga sezona švedske krimi serije Hotel na plaži (The Beach Hotel)!
Druga sezona švedske krimi serije Hotel na plaži još je jača i intenzivnija, dok suparničke obitelji nailaze na nove zapreke, otkrivajući šokantne tajne, zamršena ubojstva i zabranjenu romansu.

svedska serija The Beach Hotel

ŠTO NAS ČEKA U DRUGOJ SEZONI SERIJE HOTEL NA PLAŽI?
Zanimljiva nordijska serija krenula je proslavom 60. rođendana. Werner Gyllenmark organizira rođendansku zabavu u svojem hotelu na plaži i poziva svoju obitelj, zaposlenike, pa čak i svojeg najvećeg neprijatelja Egila Gripa. Ali događaj iznenada završava nesrećom koja šokira cijeli grad – i polako, ali sigurno, eksplozivne tajne izlaze na površinu koje će neki ljudi učiniti sve da ih skriju.

U drugoj sezoni ove fantastične krimiserije uronit ćemo dublje u uzbudljivu misteriju ubojstva iz prve sezone, dok se oba hotela suočavaju s teškim financijskim okolnostima. Otkriće još jednog tijela pojačava napetost među svima koji su uključeni.

nova sezona svedske serije The Beach Hotel

U potrazi za odgovorima, pojavljuju se skrivene informacije o hotelima kojima su osnivači Werner Gyllenmark i Egil Grip pokušali zakopati. Jesu li ubojstva mogla biti povezana s prošlim poslovnim suradnicima?

IZ PERA ROCK-ZVIJEZDE NORDIJSKOG NOIRA
Ova švedska serija dolazi od kreatorice Camille Läckberg, švedske spisateljice koju nazivaju “Kraljicom zločina” i “Rock-zvijezdom nordijskog noira”.

nova sezona svedske serija hotel na plazi

Autorica je mnogih bestselera prodanih u više od 30 milijuna primjeraka, prevedene na više od 40 jezika u 60 zemalja. Njezine knjige, a sada i serije, imaju brojne fanove diljem svijeta, koji uživaju u misterioznim ubojstvima, rivalstvu, prijetnjama smrću, borbama za vlast i zabranjenim ljubavima.

Miješajući žanrove krimića i sapunice, Camilla Läckbere ističe kako je sapunica nevjerojatan žanr i nešto u što se gledatelj možete doista udubiti.“Ali kao što svi obožavatelji sapunica znaju, često se nešto drugo krije ispod prekrasne idile.”

Fantastičnu novu sezonu švedske serije Hotel na plaži (The Beach Hotel) prepunu intriga i misterija gledajte samo na Pickbox NOW.

Uz dopuštenje: Pickbox NOW

Facebook Like Button