Donosimo vam pregled najljepših haljina ljeta

U novoj limitiranoj kolekciji Lulu Couture pronađite haljinu koja će biti vaš favorit ovog ljeta, jr ova je kolekcija dokaz čiste ljepote i jednostavnosti koje voli svaka žena.

Lulu Couture 01

Lagani i prozračni materijali poput lana i pamuka razmazit će svaku damu gdje god se ona našla u vrućim danima koji nam sljede..

Lulu Couture 04

Napokon su došli topliji dani i vrijeme kada svakodnevno možemo uživati u laganim haljinicama, bez dodatnih slojeva kojih smo se rado riješili. Ljeto je godišnje doba koje nudi bezbroj kreativnih mogućnosti, boja, materijala, uzoraka i krojeva.

Lulu Couture 02

Prekrasna, prozračna, ljetna kolekcija brenda LuLu Couture donosi sve što ženi treba za svaku prigodu. Bila to šetnja uz more ili neka ljetna zabava, u novoj limitiranoj kolekciji možete pronaći svoj favorit.

Lulu Couture 06

Jednostavnost, elegancija i profinjenost, odavno su poznate karakteristike Lulu Couture brenda koji stvara prekrasne komade koji odišu bezvremenošću. Savršena asimetričnost krojeva svim modelima daje jednu posebnu dimenziju i sklad.

Lulu Couture 08

Boje u ovoj kolekciji su uglavnom nježne i svijetle, ali našle su se tu i žuta, crvena, maslinasto zelena i tirkizno plava da zaokruže ljeto i da divno pristaju uz preplanuli ten.

Lulu Couture 09

Svaka je haljina rađena s posebnom pažnjom, a materijali poput pamuka, lana, batista i viskoze razmazit će svaku damu koja osim lijepog izgleda voli i ugodan i lagan osjećaj na svojoj koži.

Minimalistički detalji poput mašni na leđima i ramenima, romantičnih volana, decentnih dugmadi i zaigranih rukava, bez obzira na svoju jednostavnost, ovoj limitiranoj kolekciji haljina daju posebnu notu koja neće proći nezapaženo, jer poznata je i istinita ona, manje je više.

Lulu Couture 05

Martina Tutić, kreativna direktorica brenda LuLu Couture, voli reći da inspiraciju crpi iz svakodnevnog života, upravo promatrajući potrebe žena. Ova kolekcija ponovni je dokaz kako su prekrasan izgled, udobnost, nosivost i kvaliteta na prvom mjestu, a to je ono što i žene prepoznaju u radu LuLu Couture kreativne radionice, koja je tu upravo za njih.

MODEL- EMILIA VUČINIĆ – IMMORTAL MODEL MANAGEMENT

KOSA- SALON SOPHIE

MUA- SANJA HRSTIĆ KUTEROVAC

FOTO- SANJA JAGATIĆ

Facebook Like Button