Elegantne vjenčanice s pravom dozom glamura i sofisticiranosti

Vjenčanice napravljene od luksuznih materijala kao što su svila, brokat, čipka i američki saten, izlaze iz okvira standardnog i unose inovativnost u bridal look.

vjencanice-lav-lux-1

Većina pripadnica ljepšeg spola od malena mašta o danu kada će stati pred oltar, zablistati u zanosnoj haljini poput najljepše princeze i svom odabraniku izreći sudbonosno „da“. Iako prilikom odrastanja naučimo da bajke nisu stvarne, to ne znači da upravo taj poseban dan ne može biti bajkovit.

vjencanice-lav-lux-2

No, kako bi sve izgledalo baš kao u snovima, osim atraktivne lokacije, ukusne hrane i prigodne glazbe, potrebno je odabrati onu najposebniju haljinu, koja će savršeno odgovarati osobnosti mlade.

vjencanice-lav-lux-3

Moderna vremena omogućila su nam pregršt izbora uz koje možemo istaknuti ono najbolje na nama, ali i pronaći favorita po mjeri. Salon koji se posebno ističe je atelje Lav Lux LC by Zorana Rogošić.

vjencanice-lav-lux-4

Inače, modna dizajnerica i poduzetnica Zorana Rogošić, odlučila je nakon 7 godina aktivnog rada u Splitu, svoj atelje i studio otvoriti i u centru Zagreba. „Želja mi je da se sve naše klijentice osjećaju posebno i zadovoljno. Ne postoji ništa ljepše od samouvjerene i elegantne žene.

vjencanice-lav-lux-5

U sve što radim volim unijeti dašak glamura uz naravno, uvijek vrhunske materijale i kvalitetnu izradu jer težim dugotrajnosti i kreiranju bezvremenskih klasičnih modela“ – dodaje Zorana.

vjencanice-lav-lux-6

Budući da se svijet vjenčanica u posljednjih desetak godina odmaknuo od klasične i raskošne estetike, Lav Lux nudi pravo osvježenje na tržištu, a vjenčanice ovog brenda su drugačije jer izlaze iz okvira standardnog i donose dašak glamura, sofisticiranosti i inovativnosti uz koje će baš svaka pripadnica ljepšeg spola u potpunosti zablistati.

vjencanice-lav-lux-7

S obzirom na to da je porasla potražnja za efektnim i minimalistički ukrašenim vjenčanicama, modeli napravljeni od luksuznih materijala pružaju osjećaj jednostavnost i odmjerenost, koje se mogu opisati kao esencijama izvanrednog stila.

vjencanice-lav-lux-8

Čipka unosi romantične note i decentniji detalj u bridal look, dok svila ističe ženstvenost, gracioznost i efektne siluete. Primjerci napravljeni od američkog satena ugodni su na dodir te pružaju sjaj i osjećaj luksuza. Skupocjena i sjajna tkanina brokat, sama po sebi je ukrašena raznim nitima, a upravo se zbog toga definira kao kraljevski materijal.

vjencanice-lav-lux-9

Osim savršenih modela za sve mladenke koje traže novo izdanje ovog klasika i one koje traže potpuni odmak od klasike, bridal kolekcija brenda Lav Lux idealno je rješenje ukoliko želite nešto potpuno drugačije i unikatno.

vjencanice-lav-lux-11

Osim vjenčanica, Lav Lux nudi i prekrasnu ponudu večernjih gala haljina za razne prigode i odijela, a adresa Ilica 13 u Zagrebu, mjesto je na kojem ćete se već pri samom ulasku, osjećati ugodno uživajući u potrazi savršene haljine.

vjencanice-lav-lux-10

Ako ste ljubiteljica visoke mode zaljubit ćete se na prvi pogled u božanstvenu ponudu domaće dizajnerice. Radno vrijeme ateljea u Zagrebu i Splitu je po dogovoru termina. Sve dodatne informacije, kao i kolekcije možete pronaći na službenoj web stranici, Instagram i Facebook profilima.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button