Nova svevremenska kolekcija vjenčanica

Modni studio Arileo poznat po limitiranim kolekcijama i custom made kreacijama, ovo proljeće predstavlja nam očaravajuću mini kolekcijom vjenčanih haljina.

vjencanice-kolekcija-moda-1

Pročišćene linije, prigušena senzualnost i ženstvenost u fokusu su ove kolekcije, nastale uz brojne izazove, u pandemijskim uvjetima.

vjencanice-kolekcija-moda-2

Svevremenska elegancija, besprijekorna izvedba i nepristajanje na kompromise kada je riječ o materijalima od kojih je kolekcija od šest vjenčanica izrađena, standard je kojeg se Studio Arileo i ovog puta pridržavao.

vjencanice-kolekcija-moda-3

Svila, žoržet i šifon, savršeno koreliraju s minimalističkim krojevima te donose dašak luksuza kojeg se mladenke ne bi trebale odricati ni u vremenima koja pozivaju na suzdržanost.

vjencanice-kolekcija-moda-4

Umjesto uobičajenih detalja na vjenčanicama poput perlica, čipke ili tila, naglasak je na ramenima, bilo da su potpuno ili djelomično ogoljena ili dodatno naglašena, što haljinama daje i vrlo suvremen izgled.

vjencanice-kolekcija-moda-5

Hrvatski dom u Splitu dodatno je naglasio sofisticirane linije vjenčanih haljina i poslužio kao savršena kulisa ovoj lijepoj modnoj priči.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button