ELFS nas opet oduševljava svojim modnim komadima

Zvjezdano popularni ELFS – brand koji je obilježio i promijenio hrvatsku modnu scenu svojom vizijom i poslovnom strategijom, neiscrpnom inspiracijom i kreativnošću te revijama koje su oduvijek zabavljale, oduševljavale i pomicale granice.

Moda je za ovaj dizajnerski dvojac životni put kojim ponosno koračaju, ona se mijenja, diše i razvija zajedno s njima, što pokazuje i najnovija kolekcija za proljeće i ljeto Chameleon, predstavljena na još jednoj uspješnoj reviji u samostalnoj produkciji.

elfs-revija-1

Riječ je o ženstvenoj i vrlo pročišćenoj kolekciji koja odiše jednostavnošću i elegancijom. ELFSI žele istaknuti duh samouvjerene moderne žene koja ima svoja različita lica i uživa se igrati s modom.

elfs-revija-2

elfs-revija-3

Kolekcija Chameleon, kako i samo ime kaže, daje veću slobodu te kreativnost kroz odijevanje, a žena s lakoćom kombinira odjevne komade, prilagođava ih raznim ulogama te tako izražava svoju individualnost.

elfs-revija-4

Okosnicu čine haljine koje se pojavljuju u rasponu od formalnih, koje su puno konzervativnije i zagasitijih boja, do onih razigranijih za posebne prigode.

elfs-revija-5

Dečki se ni ovaj se put nisu odrekli boja – iako se može vidjeti široka paleta boja te hrabro korištenje žute, fuksije i svijetlo plave, najdominantnija je puderasto roza.

Predstavljena su i elegantna odijela modernog kariranog uzorka s dvorednim kopčanjem, ali i ona jednostavnija u crnoj, tamnoplavoj i crvenoj boji.

Kako ELFSI ništa ne prepuštaju slučaju, tu je i čarobna linija dnevnih i večernjih torbica kao i naočala koje će zaokružiti svaku kombinaciju.

elfs-revija-6

“Jako smo sretni što upravo u ovoj veličanstvenoj dvorani obilježavamo naš jubilej, zajedno s brojnim prijateljima i partnerima, koji su uz nas od samih početaka. Kada smo pokretali ELFS imali smo samo jednu želju, raditi i uživati u onom što volimo.

elfs-revija-7

Nikad se nismo previše opterećivali velikim uspjesima i onime što bismo trebali postići. Možda je upravo to i tajna svega što je iza nas, svih prekrasnih trenutaka, suradnji i kolekcija koje su mnogima obilježile najposebnije životne trenutke“ – izjavio je Ivan Tandarić te je dodao: “Ovom se prilikom želimo zahvaliti i na brojnim čestitkama od onih koji nažalost nisu mogli biti s nama.

Posebno nas je obradovala Kolinda Grabar Kitarović koja nas je pred sami početak iznenadila velikim buketom cvijeća. To je još samo jedna potvrda našeg rada te relevantnosti našeg branda na domaćem tržištu.“

elfs-revija-8

Rođendansku reviju podržala je i Hrvatska turistička zajednica, a nakon prošlogodišnje izrade jedinstvenih uniformi za informatorice, HTZ i u ovoj turističkoj godini nastavlja spajati modu i turizam te uspješnu suradnju s prepoznatljivim modnim brandom.

elfs-revija-9

Posebno izrađene uniforme pobuđuju interes publike i partnera na svim važnim turističkim burzama i sajmovima gdje se prezentira hrvatska turistička ponuda, od Londona i Berlina, preko Milana, Moskve, pa sve do Dubaija. Nastavkom suradnje cilj je i dalje podržati i diljem svijeta promovirati sve ono najbolje što Hrvatska ima i nudi.

elfs-revija-10

ELFS djevojka nema samo jedno lice i jednako se dobro osjeća u lepršavim i dugim haljinama, kao i u čipkastim te romantičnim, a upravo ta različitost, koja se proteže cijelom kolekcijom, omogućit će svima da pronađu svoj omiljeni komad.

elfs-revija-11

Dio kolekcije već je dostupan u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Mostaru i Frankfurtu, kao i na njihovom online dućanu, a ostatak će stići već u narednim danima.

elfs-revija-12

Više informacija o modnom brandu ELFS može se pronaći na službenoj internetskoj stranici, Facebook te Instagram profilu.

Uz dopuštenje: XOXO (sve fotografije)

Facebook Like Button