Haljine, jakne i lagani kaputići dozivaju proljeće

Poznata kazališna i filmska glumica postala je zaštitno lice mladog domaćeg brenda Nitoya.

Domaći modni brend Nitoya predstavlja kampanju nove kolekcije za aktualnu sezonu.

Radi se o kolekciji haljina, jakni i laganijih kaputa u kojoj se kao ‘must have’ komadi posebno ističu sjajni baloner i voluminozni kaput nosivi kako na sportski tako i na glamurozno ženstveni način.

Ulogu zaštitnog lica brenda Nitoya i aktualne kampanje izvrsno je utjelovila poznata kazališna i filmska glumica Iva Mihalić, koja je pokazala kako izvrsno pliva i u modnim vodama.

nitoya-moda-1

Jasna Jelusić i Petra Auguštin čine kreativni duo iza brenda Nitoya

Njihove mini serije unikatnih komada prepoznate su po minimalističkim krojevima s odmakom i uglavnom jednobojnim tkaninama. Ovi odjevni komadi su bezvremenski i privlače žene različite dobi i fizionomije.

Jasna i Petra od početne ideje do finalne realizacije svaki komad izrađuju same tako da je posvećenost svakom detalju posebna i nemjerljiva. Stvaraju prema vlastitoj intuiciji i osobnosti njihovih kupaca.

nitoya-moda-2

Ulogu zaštitnog lica pripalo je glumici Ivi Mihalić poznate po hit seriji “Uspjeh”

Zvijezda nadolazeće HBO-ove hit kriminalističke serije ”Uspjeh” i niza drugih filmskih i kazališnih uspješnica idealno je utjelovila ‘Nitoya type of woman’. „Nitoya type je na prvu primjetne karizme, moderna i hrabra, ona precizno zna što želi, stil joj je urođen, a elegancija refleks“, naglasila je Petra Auguštin iz kreativnog dvojca Nitoya.

nitoya-moda-3

„Kada sam dobila ponudu da budem zaštitno lice Nitoya kampanje, prvo sam sama sebi rekla ‘da, to je to, sve je na svom mjestu’. Inače volim modna snimanja, ali s Nitoyicama je posebno, za njih je dizajn i strast, i igra bez granica, uživaju u neprekidnom pronalaženju novih rješenja, pa ni ja nisam mogla nego uživati uz tu ekstra kreativnu ekipu“, objasnila je Iva Mihalić.

nitoya-moda-4

Najnovijom kolekcijom brenda Nitoya dominiraju haljine, jakne i kaputi u svim nijansama i teksturama crne, najčešće upotpunjeni srebrnim detaljima.

Tkanine se protežu od umjetnog krzna i kože do vune te viskoznih i pamučnih jerseya.
Kolekcija vjerno prati stil koji brend Nitoya njeguje od samog početka.
Buntovno – elegantni komadi promišljeno utjelovljuju jednostavnu, a opet strukturalnu siluetu. Kolekcija je naglašeno nosiva u svim prilikama.

nitoya-moda-5

Kolekcija je dostupna u Nitoya showroomu na Novoj Vesi 72, a kreacije brenda Nitoya možete pronaći i u Vila shopu, Gajeva 25, Zagreb, Tiramol Concept Storeu u Zadru te Pentlja Concept Storeu u Ljubljani.

Sjajne modele upotpunili su domaći dizajnerski brendovi nakita Lili’s, Martina Bradach Art Design i My Mon Mon.

Uz glumicu Ivu Mihalić kampanju je realizirao i osmislio kreativni tim, tako je iza fotoaparata stajao Goran Čižmešija, o kosi se brinuo salon Ruža, make up kreirao Dalibor Šakić, produkciju potpisuje Tomislav Perić.

Uz dopuštenje: Kapetanović komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button