Hit proljeća haljine i košulje sa zvonolikim rukavima

Bez obzira kakav je vaš osobni stil minimalistički i bezvremenski bez puno uzoraka i boja ili volite malo raskošniji stil, uvijek možete uvrstiti neki nevjerojatan i laskav komad odjeće u svoj proljetni ormar.

Svi imamo dane kada volimo žive boje i vesele uzorke, a ima dana kada smo raspoloženi za minimalistički ili elegantan izgled.

Koji je vaš izbor

Ovih dana potražit ćemo određene tkanine koje su laganije i ugodnije se nose na tijelu, ali je zanimljivo kako su sve popularniji zvonoliki rukavi koje ćete i vi možda poželjeti imati u svom stilu odijevanja.

2

1

4

Bijele bluze omiljeni su komadi odjeće koji se mogu nositi tijekom cijele godine, ali u toplijim danima mogu postati dominantni odjevni predmeti uz hlače ili suknje. Bijele pamučne bluze sa zvono rukavima izvrsno izgledaju i fantastično idu s jeansom.

Zvono rukavi super izgledaju i kada se radi o boji ili uzorku na materijalima, naročito dobro idu s cvjetnim uzorkom, a super izgledaju i kada završavaju s čipkom.

6

7

S povratkom stila iz sedamdesetih vidimo kako se sve više dizajnera igra upravo s rukavima na odjeći.
Na mnogim modnim revijama smo vidjeli gornje dijelove i haljine s jednim rukavom, zatim različito zanimljivo izrezane rukave, i naravno popularne zvono rukave.

Ove sezone igra s rukavima je upečatljiva pa tako imamo i zavezane rukave trakama i iznimno dugačke rukave koji prelaze dlanove i to je popularno kako u visokoj modi kao što su kuće Dior i Christian Sirian tako i u fast fashion brandovima.

spring-trend-bell-sleeve-dresses

3

5

 

Tekst i fotografije s odobrenjem Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button