Lijepe u ružičastom

Vidjeli smo ih prošle sezone a ponovno ih viđamo u različitim varijantama i izdanjima i ove sezone. Bilo da su strukirani, predimenzionirani, kratki ili dugački predivni pastelni ružičasti kaputi ili super trendy jakne od umjetnog krzna vladaju i ove zime u svim modnim kombinacijama.

pink-coat-02

Kaput ulazi inače u skuplji komad odjeće tako da manje više svi preferiramo crni, smeđi ili sivi kako bi bili pogodni za razne odjevne kombinacije.

pink-coat-05

No, vjerujte da se i ružičasti kaput ili jakna može jako dobro kombinirati, naručito pastelna verzija, i izgledati šik u kombinaciji s drugim bojama. Jedino što je nezgodno, slično kao i s bijelim ili jako svijetlim komadima odjeće da su osjetljivi u održavanju.

pink-coat-03

Jedna od super lijepih kombiniranja s ružičastom je bordo crvena, zatim leopardov uzorak te mornarsko plave pruge ili traper. Pogledajte neke od stilova za inspiraciju.

Neke od kombinacija mogu biti lagana traper jakna na kopčanje s ovratnikom od umjetnog ružičastog krzna gdje ćete uz traperice i dobre čizme izgledati sjajno. Ružičasti kaput odlično izgleda s odjećom u bijeloj ili sivoj boji.

pink-coat-04

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk