I ove jeseni i zime volimo ružičaste modne komade

Kapute i kaputiće te predivne jakne vidjeli smo ih prošle sezone u ružičastim nijansama, a ponovno ih viđamo u različitim varijantama i izdanjima i ove sezone. Bilo da su strukirani, predimenzionirani, kratki ili dugački predivni pastelni ružičasti kaputi ili super trendy jakne vladaju i ove jesni i zime u svim modnim kombinacijama.

pink-coat-02

Kaput ulazi inače u skuplji komad odjeće tako da manje više svi preferiramo crni, smeđi ili sivi kako bi bili pogodni za razne odjevne kombinacije.

pink-coat-05

No, vjerujte da se i ružičasti kaput ili jakna može jako dobro kombinirati, naručito pastelna verzija, i izgledati šik u kombinaciji s drugim bojama. Jedino što je nezgodno, slično kao i s bijelim ili jako svijetlim komadima odjeće da su osjetljivi u održavanju.

pink-coat-03

Jedna od super lijepih kombiniranja s ružičastom je bordo crvena, zatim leopardov uzorak te mornarsko plave pruge ili traper. Pogledajte neke od stilova za inspiraciju.

ruzicasti kaputi jakne

Neke od kombinacija mogu biti lagana traper jakna na kopčanje s ovratnikom od umjetnog ružičastog krzna gdje ćete uz traperice i dobre čizme izgledati sjajno. Ružičasti kaput odlično izgleda s odjećom u bijeloj ili sivoj boji.

pink-coat-04

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button