Haljina i čizme kao stvorena kombinacija za jesen 2020

Nova jesenska i zimska kolekcija 2020. hommage je hrabrim ženama koje su ostale pozitivne i koje su stoga najveća inspiracija dizajnerici Diani Viljevac za čarobne kreacije haljina, čizama i kaputa za sve prigode.

modna-kolekcija-viljevac-moda-4

Uobičajena razmišljanja o izradi novih haljina prekinuta su još početkom godine kada su omiljene prigode i slavlja stavljena na čekanje, no za omiljenu dizajnericu obožavateljica elegancije to je stvorilo samo dodatnu motivaciju za napredak: „Smatram da smo ove godine svi stavljeni na test, a ja sam odlučila dokazati da nas socijalna distanca može samo zbližiti.

modna-kolekcija-viljevac-moda-5

Ova kolekcija je zbroj svih strahova, želja, nadanja i neizvjesnosti koje smo, vjerujem, osjećali svi, i izašla je u obliku sjete na sve što smo u prošlosti imali i mogli imati, a sada nam dopušta da se više nego ikad veselimo budućnosti jednom kada se stvari vrate na normalu na koju smo navikli.“

modna-kolekcija-viljevac-moda-6

Razmišljanja o odmicanju od već poznate estetike nije bilo; kolekcija nudi elegantne haljine za svečane prigode koje se mogu izraditi u više boja, klasične komade iskoristive za više događaja, igru materijalima kroz lepršave svilene modele i nosive haljine od viskoze, ali i novu liniju kaputa na koje je dizajnerica posebno ponosna.

modna-kolekcija-viljevac-moda-7

Vješto igranje poznatim elementima poput asimetrije, lepršavih volana i omiljenih elegantnih silueta otkrivenih ramena, kombinirani su uvođenjem suptilnih noviteta u konstruiranju, čime je postignuta najatraktivnija kolekcija do sad, sve vođeno mišlju da brand Viljevac i dalje ostane na vrhuncu izrade modela za sve dobne skupine i sve oblike tijela.

modna-kolekcija-viljevac-moda-8

Kako je trenutno gotovo nemoguće definirati sezonski trend, navodi da je svaki komad iz kolekcije osmišljen tako da trend osmislite sami: „Nikada se nisam slijepo držala aktualnih trendova jer su žene najljepše kada njihov outfit odiše dozom individualizma.

modna-kolekcija-viljevac-moda

I najelegantnija duga haljina iz ove kolekcije može promijeniti zacrtani izgled upotrebom modnih dodataka, svaki model nudi mogućnost za eksperimentiranje, a točka na „i“ su kaputi koji harmonijom boja i oblika postižu autentični izgled bez obzira s čime ih kombinirate.“

modna-kolekcija-viljevac-moda-9

Nakon više od 10 godina bivanja na modnoj sceni, Diana Viljevac se nametnula kao dizajnerica koja prati i sluša želje svojih klijentica, pa će tako i svaki model iz ove kolekcije moći biti prilagođen željama svake žene, kroz odabir različitih boja, igranje s dužinom ili kompletnu izradu po mjeri kako bi osim savršenog izgleda svaka haljina ponudila i osjećaj slobode i nesputanosti.

modna-kolekcija-viljevac-moda-10

Veliko uzbuđenje zbog kolekcije koja je jedinstvena u svojoj hrabrosti dizajnerica objašnjava kroničnom žudnjom za lijepim vijestima svih kojima je ova godina bila teža no ikad. Prepoznatljiv potpis elegancije i na običnoj crnoj haljini već na prvi pogled nas odmiče od stvarnosti i stvara želju da ne odustanemo od svojih planova i snova.

modna-kolekcija-viljevac-moda-1

„Pokažimo da se ne bojimo i da vjerujemo da nas čeka još nebrojeno mnogo lijepih stvari“- savjet je dizajnerice čija nova kolekcija se može pogledati u najšarmantnijoj zagrebačkoj ulici, Dežmanovoj 4, i na službenoj web stranici www.dianaviljevac.com.

modna-kolekcija-viljevac-moda-2

Sjetni i romantični tonovi besprijekorno su preneseni kroz objektiv Karmen Poznić, a u ulozi modela našla se Anamarija Crnoja. Za savršene frizure pobrinula se Lidija Štokić iz salona Hairvetica a za make up je zaslužna Andrea Bošković.

modna-kolekcija-viljevac-moda-3

Uz dopuštenje: Priredba
Fotografije: Karmen Poznić

Facebook Like Button