Elegnatne umjetne bunde vladaju i ove zime

Nošenje bundi od životinjskog krzna većini obožavateljica mode već je neko vrijeme etički neprihvatljivo, a to je u pravom trenutku prepoznala i Nadja Axarlis, Zagrepčanka odrasla u hladnoj Švicarskoj čije su je zime potakle da napravi elegantne kapute od umjetnog krzna.

Kako nije mogla pronaći idealnu bundu od umjetnog krzna, nakon impresivne karijere u fashion industriji, odlučila je pokrenuti svoj brend naziva Fuzz.

Riječ je o bundama i prslucima od umjetnog krzna iza kojih je ideja i želja da budu elegantni i nosivi.

fuzz-faux-fur-1

Svaki Fuzz odjevni predmet sadrži etiketu koja natpisom „100% Faux Fur“ jasno potvrđuje kako je riječ o proizvodu od 100% umjetnog krzna, a za odvažne koji žele dodatnu razinu personalizacije moguće je naručiti odjeću na kojoj je s vanjske strane sprejem ispisano ‘100% Faux Fur’ ili ‘Je suis faux’.

Sve komponente Fuzz odjevnih predmeta, kao i ambalaža u kojima se dostavljaju kupcima proizvedene su u Europi, a šivaju se u Parizu.

fuzz-faux-fur-1

Fuzz kolekcija sastoji se od dužih preko kraćih bundi pa sve do vesti, od sportskog do elegantnog, dok su među dostupnim bojama tamnocrvena, smeđa, mornarsko plava te krem, crna i siva.

Džepovi su baršunasti kako bi osigurali dodatnu toplinu za ruke, a podstava je antistatička.

Kvalitetom Fuzz bunde, prsluci i kaputi imitiraju prirodno krzno životinja kao što su zečevi, lisice ili nerc, no prilikom njihove proizvodnje nije ozlijeđena niti jedna životinjska vrsta.

fuzz-faux-fur-3

Osnivačica Fuzz branda Nadja Axarlis svoju je karijeru u modnoj industriji počela na poziciji buyera u poznatoj švicarskoj robnoj kući Bongenie Grieder u kojoj je naučila kako prepoznati želje i potrebe modernog kupca odjeće.

Brend Fuzz.

Facebook Like Button